Hind
345 000 €
Ruutmeetrihind
2 345,34 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 147.10 m2
kinnistu pindala 3080.00 m2

Asukoht

Aadress: Saare tee 12, Kulna küla, Lääne-Harju vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12514 / 676917331269979800
Pindala: 147.10 m2
Krundi suurus: 3080.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 21.40 m2
Ehitusaasta: 2005
Katus: Plekk-katus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 29501:010:0293
Ehitise materjal: Puit
Küte: Ahi, Elektriline, Õhksoojuspump

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • külmkapp
  • dušš

Müüa aastal 2005 ehitatud maja, mis valmis lõplikult 2018. aastal. 2021. aastal on taotletud kasutusluba, mille käigus tehti elektriaudit ja tuleohutusaudit.

See kaunis kodu asub rahulikus ja looduslikus keskkonnas, kus kinnistul kõrguvad võimsad männid.

Ametlikult asub maja Kulna külas, kuid Keila linn on lühikese jalutuskäigu või autosõidu kaugusel. Rõõmu Kaubamajja jõuab jala ca 10 minutiga või autoga umbes 2 minutit sõitu.

Maja kütteks on paigaldatud õhk-soojuspump ja elektriradiaatorid teisel korrusel. Lisaks on olemas elektriline põrandaküte ja ahi, mis tagavad meeldiva temperatuuri igas toas. Esimesel korrusel on avar elutuba koos köögiga, esik suure garderoobkapiga, eraldi WC ja pesuruum koos saunaga ning vahetuba, mis võib olla kasutuses nii magamis-, külaliste- kui ka kontoritoana. Saunakeris on puuküttega ning pakub võimalust lõõgastavateks saunaelamusteks.

Teisel korrusel on kaks hubast magamistuba, avar ühisala, mis on võimalik ümber ehitada lisamagamistoaks vastavalt algselt planeeritule, ning vannituba koos WC-ga. Teise korruse suurelt terrassilt ja rõdult avaneb imeline vaade ümbruskonnale ning seal on piisavalt ruumi lõõgastumiseks ja aja veetmiseks.

Maja põrandatel on suures osas laminaatparkett, niisketes ruumides ja esikus on plaaditud põrandad. Lagede kõrgus on 2,4 meetrit, aknad on kahekordsed PVC-raamidel pakettklaasiga, tagades hea heli- ja soojusisolatsiooni.

Välisseinad on puitkarkassil ning soojustatud mineraalvillaga, mittekandvad siseseinad on puit- või metallkarkassil kergseinad, kaetud ehitusplaadiga mõlemalt poolt ning täidetud mineraalvillaga. Kandvad seinad on puitkarkassil kergseinad. Vahelaed on puittaladel, mille isolatsiooniks on kasutatud mineraalvilla. Katusekonstruktsioon koosneb puitsarikatest (50×200) sammuga 900mm ning katusekatteks on teraskivi.

Maja on ehitatud plaatvundamendile, mis on monoliitsest raudbetoonist. Põrandaplaadi paksus on 100mm ning soojustuseks on kasutatud 100mm vahtpolüstürooli, plaadi ja soojustuse vahel on hüdroisolatsioon.

Vee- ja kanalisatsiooniliitumine on tsentraalsed (Keila Vesi). Soe vesi tuleb elektriboilerist, mille mahutavus on 150 liitrit. Ventilatsioon on loomulik, niisketes ruumides mehhaaniline väljatõmme. Elamu vastab tulepüsivusklassile TP-3 ning eramu peakaitsme suurus on 3x25A.

Lisaks kuulub kinnistule ka avar aed, kus on olemas kuur tarvikute hoidmiseks. Värav on käsitsi avatav.

See imeline maja pakub suurepärast võimalust luua oma kodu rahulikus keskkonnas, kus saate nautida looduse ilu ning hubast ja mugavat elukeskkonda. Tulge tutvuma ja tehke sellest endale uus kodu!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).