Hind
135 000 €
Ruutmeetrihind
2 216,75 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 60.90 m2

Asukoht

Aadress: Sõle tn 17, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11082 / 176295111995709950
Pindala: 60.90 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 3.00 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1967
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: E
Katastri nr: 78408:803:6130
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 4 / 5

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Päikeseküllane ja ülimugava läbi-maja-planeeringuga rõduga 3-toaline kodu Kesklinna lähedal Pelgulinna ja Kristiine piiril. Ülihea asukoht! Korteris on eraldi köök, samuti eraldi nii elu- kui ka mõlemad magamistoad, vannituba ja tualett, rõdu ja esik. KÜ loaga isiklikus kasutuses ka lukustatav keldriboks soklikorrusel. Tasuta parkimine maja parklas KÜ loaga.

Korter on renoveeritud mõned aastad tagasi, kuid kerge loomuliku kulumiga. Vee- ja kanalisatsioonipüstakud vahetatud. Vannitoas uuendatud ventilatsioonisüsteem. Pakettaknad. Majas on keskküte ning ka soe tarbevesi läbi keskküttesüsteemi. Suurem osa mööblist võib ostja soovi korral sisse jääda.

Mugav läbi-maja planeering- palju valgust, soe ja hubane. Päike paistab varahommikul elutuppa ning ühte magamistuppa, pärastlõunal ja õhtul aga kööki, teise magamistuppa ning rõdule. Rahuliku sisekvartali ja rohelise sisehoovi poole avanevatest akendest avar vaade- teised majad on üsna kaugel, mis võimaldab piisavalt privaatsust. Sõle tn. poolelt avaneb vaade puude alleele ning laiale kergliiklusteele. Maja on vaikne ja naabrid on korralikud. Toimiv korteriühistu.

Eluhoone on heas seisukorras ja kauni välisilmega. Majas seni tehtud renoveerimistööd: renoveeritud küttesüsteem (korteripõhiste küttearvestitega reguleeritavad radiaatorid), vahetatud vee- ja kanalisatsioonitorustik, uus katus, trepikodade ja keldrikorruse aknad-uksed, elektrijuhtmestik, remonditud koridorid, värvitud rõdupiirded ja varikatused. Majaümbrus kenasti korrastatud. Lukustatud trepikoda ja toimiv fonolukusüsteem. Hetkel on valmimisel tervikrenoveerimise projekt Kredexi abiga, mille peab maja ühistu üldkoosolekul kinnitama, et renoveerimisega edasi minna!

Lähedal on Stroomi rand ja metsaalune kergliiklusteede ja laste mänguväljakutega. Piirkonnas mitmed koolid ja lasteaiad, vaba aja veetmise võimalused. Väga hea ühistranspordiühendus- väga lähedal on trolli- ja bussipeatused. Tänaval on tanklad, pangakontor, terviseasutused. Piirkonna suurimad kauplused: läheduses Kristiine Kaubanduskeskus, lisaks Stroomi Kaubanduskeskus ja Sõle Selver.

Korter vabaneb tehingujärgselt paari nädala jooksul. Kui tundub, et see huvitav kodu võiks saada Teie omaks, siis võtke kindlasti ühendust ja läheme koos vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).