Hind
1 380 000 €
Ruutmeetrihind
3 596,56 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 383.70 m2
kinnistu pindala 3121.00 m2

Asukoht

Aadress: Näkineiu tee 27, Meremõisa küla, Lääne-Harju vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 9941 / 381897040984982340
Pindala: 383.70 m2
Krundi suurus: 3121.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 3
Kööke: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2006
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: C
Katastri nr: 29501:007:0921
Ehitise materjal: Kivi

Lisad

  • saun
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • dušš

Müüa ainulaadne oma SPAA-ga villa mere ääres looduskauni ja privaatse asukohaga Meremõisa külas, Harjumaal.

TUTVUSTUS
See väga hea ehituskvaliteediga maja paikneb privaatsel kinnistul mere ääres. Majast on mereni kõigest 100m. Maja ümbritseb 3121 m² suurune krunt, millel on kena haljastus koos kaunite männipuudega. Kinnistu asub väga kõrgelt hinnatud ja prestiižsel ööpaevaringse valvega territooriumil, kus peetakse oluliseks kohalike elanike privaatsust ja rahu. Maja vahetus läheduses on rajatud sadamakai, kuhu on hea võimalus oma jahi, paadi või veesõidukiga randuda. Eramus on kokku 383.70 m² üldpinda, mistõttu sobib ideaalselt ka lastega perele.

PLANEERING:
I korrus:
* esik;
* söögituba koos avatud köögiga (+sahver);
* avar kaminaga elutuba;
* SPA kompleks: leiliruum, aurusaun, bassein (vastuvoolu süsteemi ja purskkaevuga), sauna eesruum, soojendusega istumiskohad, tualett;
* majapidamisruum;
* walk-in garderoob;
* panipaik;
* garaaž;
* tualett.

Esikus on suur lükandustega riidekapp ja walk-in garderoob. Garderoobisüsteemid on tellitud firmast TANK.

Köögimööbel on valmistatud eksootilisest aafrika pähklist ja sisaldab Miele integreeritud köögitehnikat: pliit, ahi, grillahi, külmkapp, sügavkülmik ja 0-tsooniga külmutuskapp, nõudepesumasin, õhupuhasti, kohvimasin. Köögi ja söögitoa vaheline baarilett on valmistatud marmorist. Söögitoas on suured maast laeni aknad, kus avanevad võrratud vaated loodusele ja merele.

Läbi elutoas oleva klaasseina saab nautida SPA-s asuva purskkaevu ilu. Samas on privaatsuse loomiseks elutoa ja SPA kompleksi vahelisel klaasseinal olemas elektriline ribikardin. SPA-s on 2 sauna ja bassein koos vastuvoolu süsteemi ja purskkaevuga. Saunalava valmistamisel on kasutatud Apache puitu.

II korrus:
* avar trepihall (22 m²) pääsuga suurele katuseterrassile (60m²);
* suur magamistuba (31.3 m²) walk-in garderoobi (13.2 m²), buduaari (13.1 m²), aurusaunaga duširuum (8,5 m²), tualett (4,4 m²);
* keskmise suurusega magamistuba (23.9 m²) koos walk-in garderoobi (4,5 m²) ja duširuumiga (7,1 m²);
* lastetuba/kabinet (13.8 m²) oma garderoobiga (3.5 m²).

Kõigist kolmest magamistoast avanevad vaated kaunitele mändidele ja merele. Suure magamistoa seina on kaunistatud marmoriga ning vannitoas on kasutatud kvaliteetset sanitaartehnikat firma JOOP poolt, põrandaid katab marmorkivi.

EHITUS, VIIMISTLUS
Maja on ehitatud aastal 2006 ja projekteeritud arhitekt Pille Lausmäe poolt. Karkass ja välisseinad: täisvalu maja (betoon), lisaks soojendatud seinad (kivi, soome tellis), katusematerjaliks betoon.

Esimese korruse põrandad on lihvitud graniidist. Puitparkett on kvaliteetsest aafrika tammest. Esimese korruse avatud terrass on valmistatud lihvimata graniidist. Valgustid on valitud arhitekt Pille Lausmäe poolt. Kõik kardinad/rulood avanevad elektroonselt (Sunorek).

KÜTE JA HOOLDUS
Küttesüsteem on õlikütte baasil ja kõikjal majas on põrandaküte. Kõik hooldust vajavad seadmed on mugavalt koondatud eraldi välisukse ja signalisatsiooniga ruumi, et hooldustööde ajal ei oleks vaja ise kohal viibida.

KULUD
Kulud igakuiselt 125 € (vesi, kanalisatsioon, mehitatud valve, kaamerad, välivalgustus) + õliküte, mis on aastas kokku umbes 3600 €.

MEREMÕISA ELAMURAJOON
Asub Keila jõe suudmealas Keila-Joa lossi vastaskaldal. Esimese Eesti Vabariigi ajal kuulus maa-ala Välisministeeriumile. 1930-tel kavandas arhitekt Roman Koolmar sellesse piirkonda suvitamiseks mõeldud klassikalises stiilis eramud, millest 4 olid palkmajad, 2 kivimajad. Algselt olid nad mõeldud välisministeeriumi külalistele puhkamiseks, et luua positiivne kuvand Eesti Vabariigist. Hiljem läksid nad ministrite kasutusse ja seda kuni nõukogude aja lõpuni. Hiljem majad erastati.

Meremõisa elurajoonis on hästi toimiv MTÜ, mille korraldada on territooriumi valve, koristus-heakord ja muud haldusküsimused. Piirkonnas on asfalteeritud teed, oma vee/kanali võrgustik ning pidev aastaringne hooldus.

Piirkond täiesti haruldane ja teist sellist Harjumaal ei leidu, seda just kauni looduse poolest, kuna olemas on kõrge männimets, reljeefne maastik, valgustatud muul, privaatne liivarand ja jõgi koos sadamaga.

LÄHEDAL
Jalutuskäigu kaugusel on kaunis Keila Joa loss, maaliline juga ja park. Lossi peamaja on renoveeritud. Seal asub restoran ning toimuvad aastaringselt näitused ja kultuuriüritused. See muudab kogu piirkonna atraktiivseks ja hinnatuks. Laulasmaal on kool, lasteaed, restoranid ja SPA. Tallinna kesklinnast vaid 30-minutilise (ca 30 km) ja Keilast 10-minutilise autosõidu kaugusel ning samuti hea ligipääsuga suurtele maanteedele.

Оlete oodatud tutvuma oma uue võrratu koduga!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).