Hind
319 000 €
Ruutmeetrihind
3 482,53 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 91.60 m2

Asukoht

Aadress: Pilliroo tn 28c, Nõmme linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 9772 / 888434580028858000
Pindala: 91.60 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Kööke: 1
Rõdu suurus: 4.30 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2022
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 72701:001:1796
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte gaasiga, Keskküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 3

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • parkett
  • dušš

Müüa avar 4- toaline korter, looduskaunis keskkonnas Uus – Nõmme elurajoonis!

Suurepärase planeeringuga korter paikneb kolmekorruselise hoone kõrgel esimesel korrusel.
PS! Mööbliga pildid on illustratiivsed, korter müüakse ilma mööblita.

PLANEERING
Korteri üldpind on kokku 91.6m², mis koosneb esik (10,9m²), avatud elutuba- köök (28,1m²),
kaks magamistuba suurustega (10,3m3 ja 10,3m²), eraldi tualettruum (1,6m²), saun ja vannituba (8m,2), majapidamisruum (3,1m²) ning eraldi peamagamistuba koos gardrooobi ja duśśiruumiga (19,3m²).

SISEVIIMISTLUS
Triple Net Capitali poolt arendatud hoone siseviimistlus pakett “Must Marmor” sisaldab “konjakti” värvi kalasaba tammeparketti, marmor stiilis 60x60cm põrandaplaat. Korteril on kolmekordsed selektiivklaasiga aknad, välisuks on puidust. Siseuksed on massiivliimpuitraamiga musta värvi uksed.

Elutuba on avar ja aknad avanevad päeva ja õhtupäikese suunas. Samuti saab nautida mõnusalt aega elutoast avaneval rõdul (4,3m²). Eraldi privaatse tsooni moodustab peamagamistuba koos garderoobi ja duśśiruumi ning tualettruumiga. Kaks eraldi magamistuba paiknevad korteri läänepoolsel küljel ja avanevad samuti vaadetega haljasalale.
Mõnusaks ajaveetmiseks on korteris avar saun (keris firmalt HUUM) koos vanni ja eraldi dusśínurgaga. Valgusküllast korterit iseloomustavad maast laeni avarad aknapinnad ning kaunid vaated rohelusele.

KÜTE
Uus-Nõmme korterites on mugav ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte. Küttetorustike kollektorkapid on paigaldatud pinnapealselt korterite esikusse. Hoonel on gaasiküte (katel asub soklikorruse tehnoruumis) ja päikesepaneelid.

VENTILATSIOON
Korterite tervisliku siseõhu tagab korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem. Igasse korterisse on projekteeritud mehaaniline sissepuhke- ja väljatõmbesüsteem. Köökidesse on pliidi kubude jaoks projekteeritud eraldi ventilatsioonitorustik, mis juhib õhu katusele. Süsteem vajab töötamiseks mootoriga kubu, mille tarnib ja paigaldab korteri tulevane omanik ise.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri hinna sisse panipaik ja kaks parkimiskohta maa-aluses kinnises garaazis.

HOONE ARHITEKTUUR
Arhitektuurilt põhjamaiselt lihtne ja rahulik. Pruunikaks krohvitud hoonele lisavad aktsenti puidu tooni rõdude variseinad ja aknaraamid. Uus-Nõmme hoone energiaklass on B.

K A I R I V A N E M
“13 aastat luksuskinnisvara müügikogemust”
kairi.vanem@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).