Hind
189 000 €
Ruutmeetrihind
1 733,94 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 109.00 m2
kinnistu pindala 10918.00 m2

Asukoht

Aadress: Jõeveere tee 2, Laagri alevik, Saue vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 9564 / 310837516424541760
Pindala: 109.00 m2
Krundi suurus: 10918.00 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1978
Valmidus: Renoveeritud
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: G
Katastri nr: 72701:001:1044
Ehitise materjal: Puit
Küte: Õhksoojuspump, õhk-vesi soojuspump
Korruse number / korruste arv: 1 / 1

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • garaaž
  • parkett
  • külmkapp

Oled otsimas oma perele uut kodu kus lastel oleks ruumi õues joosta, isa saaks garaazis nokitseda ja ema perele mahedalt värskeid marju ja köögivilju kasvatada? Või soovid lihtsalt enda ümber rohkem ruumi, avarust ja rohelust, juua terrassil hommikukohvi ja võõrustada õhtuti külalisi? See Tallinna külje all asuv kodu pakub mitmeid erinevaid võimalusi!

KORTER
Hubane, heledates toonides viimistletud 3 toaline ridaelamukorter on südamega renoveeritud, endale koduks. Kolm aastat tagasi tehtud kapitaalremondi käigus vahetati torustik, elektri- ja küttesüsteem, uksed, aknad, ehitati uued siseseinad ja soojustati välisseinad. Tubade seinad viimistleti värviga, vannituba plaaditi. Magamistoa ja lastetoa põrandatele valiti katteks tammeparkett, elutoa ja köögi põrandale plaadid. Paigaldati vesipõrandaküte, mida kütab keldrisse paigutatud õhk-vesi soojuspump, suvel on jahutamiseks lisaks õhksoojuspump. Valgusküllase kodu elutuba ja magamistuba on päikesepoolsed, õhtupäike annab hubasust lastetuppa. Lõunapoolsetele akendele paigaldatud täispimendavad voldikkardinad hoiavad liigse kuumuse eest suvel ning pakuvad varju valgetel öödel. Nii magamistoal kui elutoal on päikesepoolne rõdu, päikselisele terrassile pääseb elutoa rõdult. Privaatselt terrassilt avaneb vaade suurele ja avarale muruplatsile. Ridaelamuboksi eluruumide pindala on 54,6 m², lisaks on soklikorrusel väljakujunenud kasutuskorra alusel korteri kasutuses kaks köetavat garaažiruumi kogupinnaga 54,4 m² ning keldris ka väike moosikelder.

HOONE
15 korteriga 1 korruseline ridaelamu on valminud 1978 aastal, maja jaguneb 1-3 toalisteks ridaelamukorteriteks. Tänu korterite all paiknevatele garaažidele on tegemist kõrge esimese korrusega. Hoone garaažiosa välisseinad on betoonplokkidest ning eluruumide osa puidust, garaaži ja korteri vahelaed paneelidest. Maja katus ja fassaad on saanud uue soojustuse ja viimistluse 2010 aastal, lisaks on katusele tehtud hooldusremont 2020 aastal. Ridaelamu paikneb suurel, ligi 2 hektarilisel, Pääsküla jõega piirneval krundil. Igal korteril on väljakujunenud kasutuskorra alusel kasutada maja taga paiknev, oma majaosa laiune hooviala ning lisaks on maja kõrval eraldi aiaga piiratud maa-ala aiapidamiseks. Majaümbruse niitmise eest hoolitseb hooldusfirma. Majja on toodud valguskaabel.

ASUKOHT
Ridaelamu asub logistiliselt heas asukohas Laagri aleviku ja Veskimöldre asumi servas. Siit saab kiiresti võtta suuna nii Harku, Saue kui Tallinna poole. Samuti on lihtne ja kiire ühendus Tallinna ringteele, mille kaudu pääseb hõlpsasti juba ka Eestimaa kaugematesse paikadesse. Jalutuskäigu kaugusel lasteaiad, koolid, perearstikeskus, kauplused. Urda raudteejaamast jõuab rong Balti jaama 27 minutiga. Vaatamata sellele, et ühendusteed on ligidal, paikneb maja hubases omaette nurgakeses, jõe kaldal, kus on piisavalt linnulaulu ning privaatsust.

Võta ühendust ja läheme vaatame Sinu uue kodu üle!

Soovid oma kinnisvara müüa, välja üürida või saada hinnangut?
Võta minuga ühendust +372 5800 7998 Margit Mikkus

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).