Hind
555 000 €
Ruutmeetrihind
4 763,95 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 116.50 m2

Asukoht

Aadress: Kivimäe tn 32/1, Nõmme linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 7467 / 349983735654071700
Pindala: 116.50 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 11.30 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2016
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kamin, Põrandaküte, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 3 / 3

Lisad

  • saun
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Tere tulemast Kivimäe tn 32 eksklusiivsesse perekorterisse. See imeline korter ootab uusi omanikke, kes hindavad mugavust, stiili ja elukvaliteeti.

KORTER:
See neljatoaline perekorter on tõeliselt unikaalne oma erakordse planeeringu ning hubase atmosfääri poolest. Elutuba on selle korteri süda – avar ja valgusküllane, suurepärane paik perega aja veetmiseks. Siin on suur nurgadiivan filmihuvilistele, avatud ja ruumikas köögiala koos 10nele inimeslee mõeldud söögilauaga, kamin ja rõdu kus saab nautida suurepäraseid vaateid Nõmme rohelusele. Korteri laed kõrguvad kuni 3 meetrini ja elutoas isegi kuni 3,8meetrini.

Elegantne magamistuba oma garderoobi ja vannitoaga loob ideaalse oaasi lõõgastumiseks. Kodus töötamiseks või loomingulisuse ammutamiseks sobib suurepäraselt eraldi kontorituba, mille võib muuta ka kolmandaks magamistoaks. Pere väiksemaid liikmeid rõõmustab eraldi lastetuba, mis toob elu ja värvi igasse päeva.

Kvaliteetne sisekujundus peegeldab maitsekust ja mugavust. Kõik on hoolikalt läbi mõeldud, et tagada kvaliteetne elukeskkond. Vesipõrandaküte tagab mõnusa soojuse igal sammul ning igal toal on oma elektrooniline termostaat, et valida just sellele toale sobiv temperatuur. Suur klaasitud rõdu on ideaalne koht looduse ilu nautimiseks ning meeleolukateks õhtuteks sõprade seltsis. Rõdu põrand on kaetud termosaare laudisega ning soovi korral saab rõduklaasid kokku klappida. Lisaks on korteris avar saun, kus saate lõõgastuda pärast pikka päeva. Sauna lava, lagi ja seinad on kvaliteetsest termotöödeldud lepapuust.

Eritellimusel valmistatud köök on varustatud kvaliteetse Bosch tehnikaga ning vannitoad on sisustatud Villeroy&Boch elementidega ning kõik korteris olevad segistid on Hansgrohest, lisades elegantsust ja mugavust. Kvaliteetne mööbel ja stiilne disainvalgustus loovad hubase ja unikaalse atmosfääri.
Korterit müüakse koos piltidel näha oleva mööbliga.

MAJA:
Maja asub avaras kinnises hoovis, männimetsa roheluses. Arhitekt Anu Tammemägi poolt loodud hoone sulandub suurepäraselt loodusega ja selle modernne arhitektuur on teostatud kvaliteetse Merko Ehituse poolt aastal 2016.

Hoone projekteeriti B-energiaklassi, tagades madalad kommunaalkulud. Korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem tagab hea õhu kvaliteedi ning lokaalne gaasiküte hoiab kodu soojas.

Müügihinnale lisandub 17 000€ kahe parkimiskoha eest, mis asuvad korteri akna all, kinnises hoovis ja 3000€ suure panipaiga eest. Korteri hind koos lisadega kokku 575 000€.

Korteri müügihinnas sisaldub avar esimese korruse valvega ja metallist turvauksega panipaik (10m²). Panipaik on ühenduse korteri valvesüsteemiga ning valvesüsteemi opereerimine on võimalik nii korterist kui panipaigast.

ASUKOHT:
Kodu asub privaatses piirkonnas, kus tupiktänava äärde jääb suur männimets. Spordisõprade unistuseks on Hiiu-Harku spordiraja lähedus, kus saate nautida aktiivset elustiili aastaringselt. Logistiliselt hea transpordiühendus kesklinnaga ning vaid jalutuskäigu kaugusel on bussipeatus ja rongijaam. Lisaks on läheduses mitmed haridusasutused ning Nõmme turg.

Korteril on olnud vaid üks omanik ning selles on elanud 2-liikmeline perekond, seega on korteri sisemus ja mööbel vähe kasutatud ja sisuliselt uueväärne.

See on Teie võimalus saada osaks Nõmme mugavast ja stiilsest elustiilist!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).