Hind
2 100 000 €
Ruutmeetrihind
5 723,63 €/m2
Lisainfo
tube 6 tuba
ruutmeetrit 366.90 m2
kinnistu pindala 1081.00 m2

Asukoht

Aadress: Veduri tn 4, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 7452 / 299066940714220300
Pindala: 366.90 m2
Krundi suurus: 1081.00 m2
Tubade arv: 6
Magamistubade arv: 5
Vannitubade arv: 2
Ehitusaasta: 2021
Katus: Kivi
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 78401:117:0190
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kamin, Maaküte

Lisad

  • kanalisatsioon tsentraalne
  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müügile on tulnud kvaliteetselt ehitatud kivimaja, kus kõik detailid on põhjalikult läbi mõeldud. Eramul on funktsionaalne ja hästi läbi mõeldud planeering.

MAJA: Tegemist on kahekordse kivimajaga, mis on ehitatud, pidades silmas maksimaalset kvaliteeti. Maja brutopind on 366,9 m², millele lisanduvad kaks rõdu ca 11 ja 18m². Maja neto pind on 281,1 m². Esimesel korrusel on esik koos mahuka garderoobitoaga, suur köök koos avara söögi- ja elutoaga, wc, kabinet ning tehnoruum/panipaik.
Elutoast pääseb hubasele hoovipoolsele basseiniga termopuidust terrassile, mille pindala on kokku 135m². Terrassil on mõnus puhkeala, suur söögilaud ning 7,5 meetri pikkune kattega kaetav bassein, mida saab nautida ka talvisel perioodil.
Teisel korrusel asub suur master bedroom koos eraldi vannitoa, garderoobitoa ning rõduga, kolm avara planeeringuga lastetuba/magamistuba, trepihallis ühine dušširuum ning mugav ja praktiline majapidamisruum. Kogu maja alumisele korrusele ning teise korruse master bedroomi on paigaldatud elektrilised kardinad.
Kogu maja on hoolikalt ja täielikult sisustatud ning kogu mööbel ja tehnika võib soovi korral jääda uutele omanikele. Kõik valgus- ja helisüsteem on põhjalikult planeeritud ja läbimõeldult teostatud.
Majale on paigaldatud kvaliteetsed puitalumiiniumaknad, mis on päikesekaitse ja kõrge mürapidavusega klaaspakettidega.

SISEDISAIN
Eramu sisedisain on loodud koostöös sisearhitektiga. Kasutatud on vaid kvaliteetseid ja hinnalisi materjale, eritellimuse järgi valmistatuid isikupäraseid lahendusi, harmoonilist kombinatsiooni marmorist, värvist ja puidust. Lähtutud on lihtsast ning ajatust klassikast, mis loovad hubase ja luksusliku interjööri.
Sisekujunduse suureks pärliks on naturaalsest marmorkivist astmetega ning sepistatud piirdega lai trepp, mille kohal ripub suur kristalllühter.
Pesemisruumides on kasutatud kvaliteetset Hansgrohe sanitaartehnikat ning Duraviti sanitaarkeraamikat.
Põrandatel on Ecowoodi tamme naturaalparkett ning magamistubades täies ulatuses siidise läikega kvaliteetne vaipkate.

Köök on elutoast vaadatuna saare ning massiivse 3-meetrise tamme täispuidust lauaga eraldatud tsoon. Kvaliteetne, mahukas ning hoolikalt läbimõeldud eritellimusel valmistatud köögimööbel täidab ka kõige nõudlikumad vajadused. Köögis on kasutatud eksklusiivbrändi Neff köögitehnikat. Lisaks kõigele vajalikule on köögis veinikülmik ning integreeritud täisautomaatne kohvimasin. Kappi integreerituna on nii jahekapp kui ka jäämasinaga sügavkülm.

KÜTE ja VENTILATSIOON: Majal on kaasaegne õhk-vesiküte, mõlemal korrusel on soojuskandjaks vesipõrandaküte. Terves majas on soojustagastusega Vallox sundventilatsioon, mis tagab hea õhuvahetuse. Majal on tsentraalne jahutus- ja niisutussüsteem. Esimesel korrusel loob hubasust elektriline kamin.

KINNISTU ja HOOV: Kinnistu suurus on 1081m². Kogu maja perimeeter, hoovialad ja parkmiseala on kaetud kaameratega ning majja on paigaldatud valvesüsteem. Kinnistul hoovimaja, kuhu saab paigutada rattad, aiatehnika ja -tööriistad jm vajamineva. Tagahoovis on mõnus suur terrass, soojendusega bassein ning mõned ilupõõsad ja puud.
Kinnistu naabripoolsed osad on ääristatud tiheda elupuu heki või kõrge puitaiaga, tagades täieliku privaatsuse. Haljastuse ja hoone ilu toob esile läbimõeldud valguslahendus.
Kinnistule pääseb puldiga avatavast autoväravast ning lukustatud jalakäijate väravast.
Kivikattega majaesine loob esindusliku sissepääsu.

ASUKOHT: Suurepärane asukoht Tallinna kesklinnas, Luite asumis. Kõik eluks vajalik on jalutuskäigu kaugusel.

Kui see pakkumine sind kõnetas ning tunned, et soovid veel lisainformatsiooni, siis võta kindlasti ühendust ja läheme majaga tutvuma! Sellest võib saada sinu uus kodu, kui hindad kõrget kvaliteeti.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).