Hind
395 000 €
Ruutmeetrihind
716,88 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 551.00 m2

Asukoht

Aadress: Juurdeveo 9, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 6199 / 350171026380995900
Krundi suurus: 551.00 m2

Müüa elamumaa/kinnistu. Küsige lisa ja saadan dokumendid. Lõiked: eskiisid, plaanid ja vaated lisatud kuulutuse piltidesse. Uuel omanikul on soovi korral võimalik ka uus projekt teha. Juurdeveo tn 9 kinnistu paikneb Tallinnas kesklinna linnaosas Kitseküla (Tallinn-Väike) asumis. Tegemist on miljööväärtusliku piirkonnaga ning kinnistu asub teemaplaneeringu piirkonnas nr. 5. Olemas on Tallinna Linnaplaneerimise Ameti poolt väljastatud projekteerimistingimused, mille kohaselt eraldi detailplaneering ei ole vajalik! Vastavalt projekteerimistingimustele on võimalik püstitada eluhoone 6 korteriga ja 1 äripinnaga. Kinnistu olemasolevale haljastusele on tehtud dendroloogiline hinnang! Projekteerimistingimused kehtivad kuni okt. 2026. NB: KMS mõistes on tegemist ehitusmaaga ja tehing kuulub kohustuslikus korras 20% käibemaksuga maksustamisele. MÜÜGIHINNALE LISANDUB KÄIBEMAKS!

Käesoleval hetkel on kinnistul üks olemasolev hoone – väikeelamu (ehitisregistri kood: 101033106). Olemasolev ühekorruseline elamu ei ole miljööväärtuslik ning on äärmiselt halvas seisukorras. Läänest piirneb kinnistu Juurdeveo tn 7 kinnistuga, millel on kaks (kahe ja kolme maapealse korrusega) korterlamut. Põhjast piirneb kinnistu Kauba tn 40a kinnistuga, millel on üks kahekorruseline korterelamu. Teemaplaneeringu järgi on kolme kõrvalhoone puhul tegemist väärtuslike hoonetega.
Idast piirneb kinnistu Juurdeveo tn 11 kinnistuga, millel on üks kahekorruseline äripinnaga korterelamu. Teemaplaneeringu järgi on tegemist väheväärtusliku hoonega.

Eskiisprojektiga planeeritav korterelamu paikneb kinnistu lõunapoolse piiriga paralleelselt piki Juurdeveo tänavat ning asetseb vastu Juurdeveo tn 11 kinnistu piiril paiknevat paekivist tulemüüri. Planeeritav juurdesõidutee krundile paikneks kinnistu lõunanurgas. Hoonest põhjas, hoovis paikneks parkimisplats 7 parkimiskohaga. Jalgrataste parkimine on planeeritud hoone mahus soklikorrusel. Parkimisplatsi ja tänavat ühendaks tänavaga jalgtee ümber hoone läänepoolse külje. Kinnistu läänekülge on planeeritud rajada haljasala koos puhkealaga, mis hõlmab atraktsioone lastele, nagu kiik ja liivakast. Lisaks ka grillimisnurk.

Planeeritava korterlamu arhitektuurne lahendus näeb ette miljööväärtuslikku piirkonda sobivat pikki Juurdeveo tänavat paiknevat kolme maapealse korrusega ja ühe maa-aluse korrusega viilkatusega mahtu. Viimane ehk kolmas korrus oleks vintskapidega katusealune korrus. Juurdeveo tänava poole jääks korterelamu ning soklikorrusel paikneva äripinna sissepääs. Juurdeveo tänava poole jääb ka sõiduautode juurdepääs läbi hoone esimese korruse mahu. Lisaks oleks korterelamu trepikotta pääs ka hoovi ning sõiduautode parkla poolt.

Soklikorrusel paikneks lisaks äripinnale ka trepikoja kaudu ligipääsetavad abiruumid nagu panipaigad, tehnoruumid ning ruum jalgrataste hoiustamiseks. Kolmel maapealsel korrusel saaks olema kokku 6 korterit. Nende hulgas 3 kahetoalist, 1 kolmetoaline ning 2 neljatoalist korterit.

Väljakujunenud elukeskkond. Nii auto kui ka ühistranspordiga saab kiiresti teistesse linnaosadesse- lähedal on bussi- ja trammipeatused ning rongijaamad Tallinn-Väike ja Tondi. Jalutuskäigu kaugusel on Lilleküla staadion, Kristiine Keskus ja muud kauplused, Pärnu mnt uuemad büroohooned, Magdaleena Polikliinik, apteek, koolid ja lasteaiad, populaarsed söögikohad.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).