Hind
2 680 000 €
Ruutmeetrihind
0,00 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 1314.00 m2

Asukoht

Aadress: 29688 El Paraíso, Málaga, Spain
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 5956 / 31359283716951270
Krundi suurus: 1314.00 m2
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 3
Panipaiku: 1
Valmidus: Renoveeritud

Lisad

  • saun
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • dušš

See El Paraisos asuv erakordne Vahemere stiilis villa võlub oma kauni arhitektuuri ja unustamatute merevaadetega, peegeldades Andaluusia ajatut elegantsust ning luues ideaalse koosluse kaasaegsest luksusest, mugavustest ja mereäärsest maagiast.

Villa on 2023. aastal hoolikalt ja täielikult renoveeritud ning selle planeering ja kõrgkvaliteetne viimistlus on läbi mõeldud igas detailis. Villasse sisenedes kõrgub läbi kahe korruse fuajee ja läbi maja paistab võrratu horisont merele. Edasi liikudes jõuate esimesel korrusel asuvasse avarasse ja stiilipuhta sisekujundusega elutuppa, kus on õdus kaminaga puhkeala, mis on ühendatud elegantse söögitoa ja modernse köögiga. Elu- ja söögitoast avanevad maast laeni aknad terrassile, pakkudes lummavat panoraamvaadet aiale, merele ja lähimale golfiväljakule ning lubades sisse rohkel naturaalset valgust. Hea ilmaga on näha ka Aafrika põhjakallas.

Esimesel korrusel asuvad ka kolm hubast, maitseka sisekujunduse ja kõigi mugavustega külalistetuba. Kahes neist on oma privaatne vannituba ja võimalus astuda toast otse terrassile, et võtta päikest, nautida hommikukohvi või imelisi päikeseloojanguid. Kõik esimese korruse toad on omavahel mugavalt ühendatud, kuid pakuvad ka privaatsust.

Teisel korrusel asub avar ja kauni disainiga peamagamistuba, mis on muinasjutu vääriline. Kõrged laed, terrassile avanevad maast laeni panoraamvaatega aknad ja kamin loovad unistuste atmosfääri. Samuti on seal luksuslik vannituba ühes dušši ja mullivanniga, kust avanevad vaated mägedele, ning ruumikas walk-in garderoob. Hommikuti ärkate vaatega merele, mis lausa kutsub lõõgastuma päikeseterrassil ja nautima Vahemere kordumatut ilu.

Keldrikorrusel asuvas garaažis on kohad kuni kolmele autole ja praktiline majapidamisruum. Kinoks loodud toas saate mugavalt nautida filmielamusi ja selle kõrval olevas jõusaalis hoida end heas vormis. Lisaks on võimalik keldrikorrusele luua veinikelder või puhketuba, kus mõnusalt aega veeta. Villa on varustatud kvaliteetse kõrgtehnoloogilise konditsioneeri, topeltklaaside ja Wi-Fi ühendusega.

SUBTROOPILINE AED

Avaratele terrassidele on loodud erakordselt mõnusad puhkealad, kus saate nautida erakordset vaatemängu – päikese kuldne sära, mis peegeldub mere siledal pinnal, on midagi unustamatut. Ühtlasi siin, Vahemere looduse keskel, sulavad päikeseloojangud ja õhtused tähed ühte, luues unenäolise atmosfääri ja kauaks meeldejäävad mälestused.

Villa süda peitub kaunilt kujundatud ja rohelusega kaetud aias, kus troopilised taimed loovad unenäolise oaasi. Sügavsinine soojendusega välibassein kutsub nautima hetki, mil tunned, et aeg seisab, ning saad rahulikult nautida Vahemere päikese embust. Aiasaun lisab erilist luksust, pakkudes täielikku lõõgastust ja tervistavat naudingut.

ERAKORDNE ASUKOHT

Esmaklassiliste El Paraiso ja Atalaya golfiväljakute vahelisel vaiksel tänaval asuv villa võimaldab nautida turvalist ja rahulikku elukeskkonda. Vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel on ka mitmed suurepärased restoranid ja kohvikud.

Estepona piirkond on kõrgelt hinnatud ja tuntud oma kaunite randade ja looduse poolest. Ühtlasi on seal rohkelt poode, supermarketeid, rahvusvahelisi koole, teemaparke, ratsakeskuseid, spordirajatised jpms. Vaid lühikese autossõidu kaugusel asuvad Hispaania populaarsed sihtkohad nagu Marbella, Puerto Banus, Benahavis, Nueva Andalucia golfiorg, San Pedro ja Estepona, pakkudes teile rohkelt meelelahutus- ja avastusvõimalusi.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).