Hind
500 000 €
Ruutmeetrihind
318,07 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 1572.00 m2

Asukoht

Aadress: Madise tee 4, Pirita linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 4370 / 193349870210469760
Krundi suurus: 1572.00 m2
Katastri nr: 89001:023:0170

Lisad

  • kanalisatsioon tsentraalne

Kui Sinu jaoks on oluline privaatsus, turvaline elukeskkond, soovid oma päeva alustada ja lõpetada kordumatute vaadetega Tallinna lahele ja linnale ja soovid, et kõrvu kostaks mahe merekohin, siis see asukoht on just täpselt Sulle ja Sinu perele! Kinnistuga tuleb kaasa ka tunnustatud PIN Arhitektid büroo poolt teostatud projekt elegantsele, piirkonda sobituvale villale, millele on väljastatud ka ehitusluba.

Kinnistu suurus on 1 572 m² ja tegemist on selle elamupiirkonna kõige viimase hoonestamata elamumaaga. Olemas on kommunikatsioonid, liitumispunktid asuvad kinnistu piiril, lepingud olemas ja tasutud.
-elekter 3 x 32A
-tsentraalne gaas
-tsentraalne vesi
-tsentraalne kanalisatsioon

Olemasolev projekt on kolmekorruseline – kahe maapealse ja ühe maa-aluse korrusega. Projekti iseloomustavateks joonteks on avarus ja avatus. Projekteerimisel on arhitektid lähtunud asukoha unikaalsusest viisil, et põhilistes eluruumides avaneks vaade merele ja Tallinna panoraamile ning et eluruumides oleks maksimaalselt tagatud loomulik valgus.

Peasissepääs asub hoone põhjaküljel, lisa sissepääsud on veel võimalikud maja lõunaküljelt, samuti keldri tasapinnalt. Keldrikorrusele on planeeritud garaaž kahele autole, majapidamisruum, veinikelder ja ca 90 m² suurune abiruum/panipaik. Esimesel korrusel paikneb ca 90 m² suurune elutoa, köögi ja halli osas. Lisaks on esimesel korrusel saunakompleks aurusaunaga. Teisel korrusel asub üks suur magamistuba, millel on 180 kraadi vaade merele koos isikliku vannitoa ja garderoobiga. Lisaks on veel kaks magamistuba ühise vannitoaga.

Hind 500 000 eurot, millele lisandub 22% km.

Tegemist on kinnise ja turvalise Miiduranna elamupiirkonnaga, mis asub Viimsi ja Tallinna piiril. Kõik mugavaks eluks vajalik on siinsamas. Läheduses on kilomeetrite viisi kaunist mereranda, kus jalutada, teha tervisesporti või nautida imelisi päikeseloojanguid. Haabneeme keskus on 5 minuti kaugusel, kus on olemas koolid, lasteaiad, spordiklubid, hulgaliselt kvaliteetseid söögikohti ja lai valik kaupluseid. Kesklinna jõuab ca 15 minutiga.

Kui tunned, et sellest võiks saada Sinu järgmine Kodu, võta kindlasti ühendust.

Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).