Hind
599 800 €
Ruutmeetrihind
3 367,77 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 178.10 m2
kinnistu pindala 4065.00 m2

Asukoht

Aadress: Lehiku tee 11, Pirita linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 4358 / 897540132643753500
Pindala: 178.10 m2
Krundi suurus: 4065.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 3
Rõdu suurus: 36.70 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:101:4886
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Maaküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • internet
  • parkett

Kuldlehe elamu asub kõrgelt hinnatud Merivälja asumis. Hoone projekti autoriks on Sten Ader SKAD Arhitektid büroost. Sven ise kirjeldab maja järgmiselt: “Hoone on vaipelamu ehk ühe ühise sissepääsuga 5 korteriga väikeelamu. Iga korter on arhitektuurselt eraldiseisev viilkatusega hoone maht, visuaalselt pigem kõrvuti asetsevad eramud, mis loob sideme ühelt poolt kortermajade ja teiselt poolt väikeelamu piirkonna vahel.”
Üla Koppel ja Kerttu Kõll Sfäär Planeeringud büroost, kirjeldavad Kuldlehe asukohta järgmiselt: “Kuldlehes on igasse ilmakaarde avatud rõdud, millele annab privaatsust loodusliku hobukastani salu. Haljasala rajamisel on kasutatud sellega harmoniseeruvaid materjale nii teede kui platside rajamisel, mis koos jalgtee ja päiksele avatud ringja ala ning sooja välisvalgustusega loovad hubase kodupargi tunde.”

Kuldlehe butiikmajja on planeeritud 5 avarat perekorterit suuruses 176 kuni 203 ruutmeetrit. Kuldlehe arhitektuuri vormikeel on rõhutatult lihtne ja modernne. Iga korter on arhitektuurselt eraldiseisev viilkatusega majaosa. Visuaalselt tundub, kui oleksid kõrvuti pigem eramud. Kuldlehe kodud on ideaalsed inimestele, kes hindavad kõiki võimalusi ja avarust, mida pakub maja, samas soovitakse kõiki mugavusi, mida võimaldab korteris elamine – alustades talvel lume koristusest ja lõpetades maja tehnilise haldusega, mis teie eest ära tehakse.
Maja valmimise aeg on 2024 aasta esimene pool.

KORTER
Korteri üldpind on 178.1 m², millele lisandub mõlemal korrusel olevad terrassid suurusega 19,9 m² ja 16,8 m². Korter paikneb läänesuunal.
Esimesel korrusel asub ca 60 m² suurune köök-elutuba, kust pääseb õhtupäikesele avatud terrassile, saun koos avara eesruumiga, millelt samuti pääseb terrassile. Esimesel korrusel on veel külaliste tualett ja mahukas esik.
Teisel korrusel on 3 magamistuba, trepihall, mida on nutika planeerigu tõttu võimalik kasutada ka kontorina ning 2 vannituba. Peamagamistoa juurde kuulub walk-in garderoob ja en-suite vannituba. Kahest magamistoast on pääs teise korruse terrassile.
Avaratele Kuldlehe kodude lagede kõrgus on 1. korrusel 2.8 m. 2.korrusel varieerub vahemikus 2.6 m – 3.6 m olenevalt katuse kaldest. Siseuste kõrgus on 2.3 m

SISEVIIMISTLUSPAKETID
Kuldlehe kodude sisearhitektuurse lahenduse taga on Karolin Kõll. Karolin on Itaalias Milano lähistel elav ja tegutsev sisearhitekt, kelle loomingut iseloomustab elegantsus ja väga hea materjalitunnetus. “Kuldlehes on iga kodu disainitud mõttega, et võimalusel tahaksime ise siin elada.”
Siseviimistluspakettidest on võimalik valida kolme alternatiivi vahel:
– Pakett “Nordic Dream”,
– Pakett “Eco Chic”
– Pakett ” Magical Forest”

TEHNILINE INFO
Kuldlehe kodud on A-energiaklassiga. Küttesüsteem on ökonoomne maaküte, lisaks on maja katusele paigaldatud päikesepaneelid, mis kompenseerivad maja elektritarbimist. Korteris on ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte. Igal korteril on enda soojustagastusega ventilatsiooniseade, mida saab seadistada täpselt enda vajaduste järgi. Esimesel korrusel on ka jahutussüsteem.
Aknad on kolmekordse paketiga puit alumiiniumaknad. Rõdudele ja terrassidele pääseb läbi suurte puit alumiinium raamil olevate
lükanduste.

MAJA
Kuldlehe hoone on ühe trepikojaga avar kahekorruseline hoone, mille juurde kuulub ka maa-alune parkla. Butiikmajale omaselt on siin vähe naabreid, mis võimaldab privaatset olemist. Maja väiksemate elanike tarbeks rajatakse mänguväljak, mis asub küll hoovialal, kuid samas piisavalt kaugel, et mitte häirida majaelanike rahu.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Iga korteri juurde on võimalik soetada 2 maa-aluses garaažis paiknevat autokohta. Iga korteri parkimiskohtadeni luuakse elektriauto laadimise valmidus. Panipaigad asuvad samuti maja 0-korrusel ning on suuruses on 9-15 m². Panipaikade seinad on viimisteltud
sandwich paneelidest ning turvalisuse tagavad metalluksed.
Panipaiga hind on 6000 eurot, ühe maa-aluse parkimiskoha hind on 20 000 eurot.

ÜMBRUSKOND
Merivälja on üks hinnatumaid pealinna elurajoone. Olles kõigele väga lähedal, samaaegselt tupiktänava otsas, pakub Kuldlehe ideaalset harmooniat kõige keskel privaatselt olemisest. Võib julgelt väita, et tegemist on ühe Tallinna kõige ilusama koduteega asukohaga. Meriväljal on olemas nii oma kool kui lasteaed, samas on ka Viimsi ja Pirita veel suurema koolide ja lasteaedade valikuga kohe vahetus läheduses. Piirkond ise on vaikne ja roheline. Läheduses on kilomeetrite viisi kaunist mereranda, kus jalutada, teha tervisesporti või nautida imelisi päikeseloojanguid. 5-minutilise autosõidutee kaugusel on kõik mugavaks eluks vajalik.

Suvi korral saab infot kõikide Kuldlehe müügisolevate kodude kohta.
Korter nr 1 Üldpind: 182.3m², lisaks terrass ja rõdu: 17.9m² ja 15.3m² Hind: 749 700 eurot
Korter nr 2 Üldpind: 178.1m², lisaks terrass ja rõdu: 19.9m² ja 16.8m² Hind: 599 800 eurot
Korter nr 3 Üldpind: 182.0m², lisaks terrass ja rõdu: 22m² ja 19m² Hind: 799 500 eurot
Korter nr 4 Üldpind: 176.6m², lisaks terrass ja rõdu: 39.4m² ja 13.3m² Hind: 789 900 eurot
Korter nr 5 Üldpind: 203.1m², lisaks terrass ja rõdu: 41.6m² ja 15.3m² Hind: 999 800 eurot

Täpsema info osas võtke ühendust:
Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).