Hind
298 800 €
Ruutmeetrihind
2,08 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 143400.00 m2
kinnistu pindala 143400.00 m2

Asukoht

Aadress: Sirina, Adra küla, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 2360 / 490491867171661630
Pindala: 143400.00 m2
Krundi suurus: 143400.00 m2
Tubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 19801:011:0203
Ehitise materjal: Puit

Lisad

  • mööbli võimalus
  • eraldi sissepääs

Müüa idülliline asukoht koos uhiuue iglumajaga!

Suurepärase asukohaga Sirina-nimeline kinnistu Harku vallas, Adra küla loodeservas paikneb Vääna/Keila-Joa ja Humala/Keila-Joa ristmikust ca 1 km kaugusel ning Tallinna linnapiirist vaid ca 25- minutilise autosõidu kaugusel.

Kaunis kinnistu on võimalik osta koos kinnistul paikneva iglumajaga või ilma. Uhiuus iglumaja on parima kvaliteediga käsitööna valmistatud väikemaja. Ainulaadse konstruktsiooniga ning ühendab endas sajanditevanuse laastutehnoloogia tänapäevaste teadmiste ja käsitööga. Ebatavalise disaini lembusest sündinud Iglumaja tagab ehedalt elavaid emotsioone ning on kinnistule paigutatud ilmakaari ning privaatsust maksimeerides.

DETAILPLANEERING JA EHITUSLIKUD PIIRANGUD

Detailplaneering on koostatud nii, et 14,34ha maatüki saab soovi korral jagada kolmeks. Ehitusõigus on ühel maatükil:
Krunt nr 1 – 20003 m²- maatulundusmaa
Krunt nr 2 – 20032 m²- maatulundusmaa – sellele krundile saab ehitada (põhiliselt loodusliku rohumaa ala, kuid antud krundi põhjaosa on metsaga kaetud ja samuti lõunapool esineb kiviaedade taga põõsastike alasid). Lisasin kirjale põhijoonise, kus on näha, kus krunt nr 2 paikneb.
Krunt nr 3 –102999 m²- maatulundusmaa

Krundile 2 on kantud võimalik ehitusala, mis arvestab hoonete ehitamise TP3 tulepüsivusklassis. Täisehituse % on 2. Lubatud ehitusalune pind 500 m². Hooned võivad olla ühekorruselised + katusekorrusega. Maa-alal võib paikneda 1 elamu ja 2 kõrvalhoonet. Maksimaalseks hoonete lubatud kõrguseks on 9m, katusekaldeks on 25-45 o. Katuseharja suund on vaba.

Hoonete välisviimistlus määratakse konkreetse ehitusprojektiga. Vääna hoiuala valitseja (Harjumaa keskonnateenistus) ei sea piiranguid ehitusmaterjalide valikul.

PIIRANGUD TULENEVALT ASUKOHAST

Kogu Sirina maatükk I asub Vääna hoiuala territooriumil, mis on kaitse alla võetud Vabariigi Valitsuse 16. juuni 2005.a. määrusega nr 144 –“Hoiualade kaitse alla võtmine Harju maakonnas”.
Vääna hoiualal ei ole eraldi kaitse eeskirja ja seega tuleb käsitleda kaitsekorrana looduskaitseseadust § 32-33. Üldreeglina võib hoiualal kõik seni toimunud majandustegevus jätkuda, uute tegevuste puhul tuleb maaomanikul see kooskõlastada Harju keskkonnateenistusega.
Vääna hoiualal tuleb kaitsta sealseid loodusväärtusi nagu alvarite e. loopealsete elupaigatüüpe, kadastikke ning soostuvaid ja soolehtmetsi.
Ehitustegevuse läbiviimisel tuleb jälgida, et vahetu ehituala ümbrust (pinnast ja kooslusi) võimalikult vähe kahjustataks ning ala looduslik ilme säiliks. Säilitada samuti vanad kiviaiad. Planeeritaval ala ei asu muinsuskaitselisi objekte.

LIGIPÄÄSUTEE
Tagatud servituudiga läbi Hansu kinnistu, Sirina maatüki kasuks.

NAABRID JA PRIVAATSUS
Privaatsuse hindajale peaks Sirina maatükk meeldima – naabreid on vähe.

Detailplaneeringu dokumentidega saab tutvuda lähemalt siin https://kaart.harku.ee/DP/050927_1477/avalik/

KOMMUNIKATSIOONID
Veega varustamine on planeeritud puurkaevust, kanalisatsioon kohalik (imbväljak), elektriliitumine on ampripõhise tasuga, soojavarustuse (kütmisviisi) valikul piirangud puuduvad.

Kinnistule on rajatud juurdepääsutee, parkimisala, iglusaun koos põletatud puidust terrassiga.
Muruplats spordimuruga.
Reoveemahuti (majaga ühenduses).
Iglusaun on vee – ja elektri liitumisteks valmis.
Ligipääsutee on detailplaneeringus naabritega kooskõlastatud.

KINNISTU
Sirina maatüki suurus on 14,34 hektarit, sihtotstarve maatulundusmaa, millest 5,08 hektarit moodustab kaunis metsamaa, 3,78 hektarit haritav maa, 0,1 hektarit looduslik rohumaa ja 5,47 hektarit muu maa.
Sirina maatükk asub Vääna hoiuala territooriumil, kus leidub haruldasi loopealseid, kadastikke, soolehtmetsi ning muid loodusväärtusi. Väga eriline ning haruldase kinnistu, rahustava auraga.

Ideaalne asukoht aastaringseks või maakodu asukohaks!

Olete oodatud tutvuma!

K A I R I V A N E M
“13 aastat luksuskinnisvara müügikogemust”
kairi.vanem@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).