Hind
900 €
Ruutmeetrihind
13,25 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 67.90 m2

Asukoht

Aadress: Tehnika 25, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13493 / 707092260158610200
Pindala: 67.90 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1936
Katus: Plekk-katus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 3 / 5

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Üürile anda vaikne 3-toaline korter hinnatud Kassisaba asumis Telliskivi kvartali ja Euroopa kooli kõrval. Tubadele lisavad avarust ja valgust kõrged laed ning suured kolmekordse klaaspaketiga puitaknad, mis vaatavad maja küljele ja rohelise sisehoovi poole.

Korter on vaba ja sissekolimiseks valmis!

KORTER
Ruumide koosseisu kuulub: esik, avar avatud köögiga elutuba, suure garderoobikapiga magamistuba, kabinett, mida on võimalik kasutada teise magamistoana ning suur vannituba.

Korteri renoveerimisel on kasutatud kvaliteetseid ja loodussõbralike materjale. Põrandaid katab autentne taastatud kalasaba tammeparkett. Vannitubades loovad ajastutruu õhkkonna malemustris plaaditud põrandad valgete kahhelseintega.

Energiasäästlikkuse ja meeldiva sisekliima tagab soojustagastusega ventilatsioon. Korteris on reguleeritavad keskküte radiaatorid.

PARKIMINE / PANIPAIK
Üürniku kasutusse jääb 2,6 m² suurune soe panipaik ja üks kindel parkimiskoht turvalises maja hoovis.

KOMMUNAALKULUD
Olenevalt aastaajast on kommunaalkulude suurusjärk 135 kuni 230 eurot kuus, millele lisandub elekter vastavalt enda tarbimisele.

RUDOLFI MAJA
1936-ndal arhitekt Alfred Rudolf Kehva poolt projekteeritud elegantse arhitektuuriga kivimaja kesklinna äärealal sai peale põhjalikku renoveerimist uue elu. Siin kohtuvad ajalooline arhitektuur ja modernsed lahendused, ajalugu ja tänapäev.

Rekonstrueerimise käigus korrastati, soojustati ja värviti ära maja fassaad, paigaldatati uus katus; vahetati ära nii maja kui korterite välisuksed ning aknad; vahetatati välja vee-, elektri-, kanalisatsiooni- ja küttekommunikatsioonid; trepikojas teostati siseviimistlustöid; rajati haljastuse ja parklaalaga privaatse sisehoovi; taastati kinnistu piirdeaed jpm.

ASUKOHT
Asudes linna kõige kiiremini arenevas piirkonnas pole vaja muretseda kauguste pärast. Rudolfi maja läheduses asub mitu kooli ja lasteaeda ning kõigest paari minuti kaugusel on soojalt armastatud Vanalinn ja Telliskivi kvartal. Kassisaba piirkonna rohelisus ja mitmed ümbruses asuvad pargid on luksus, millele võrdset on kesklinnas võimatu leida.

ÜÜRILEPINGU SÕLMIMINE
Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda ettemaks esimese kuu üüri eest, tagatisraha 1 kuu üürisumma ulatuses ja vahendustasu 1 kuu üür + käibemaks.

NB: Eelistatud on mittesuitsetajatest ja lemmikloomadeta üürnikud.

Ideaalne üürikorter inimestele, kes otsivad suurepärase asukohaga väärikat kodu. Värvikas Kalamaja, ajalooline Vanalinn ja rahulik Kassisaba – Sinu tulevase kodu asukoht on mugav ja praktiline!

* Kui soovite müüa, osta või üürida kinnisvara, siis pöörduge julgesti minu poole! Samuti aitan vajadusel pangalaenu taotlemisel ja tagatisvara või ostetava vara hindamisel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).