Hind
277 000 €
Ruutmeetrihind
3 968,48 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 69.80 m2
kinnistu pindala 9612.00 m2

Asukoht

Aadress: Paldiski mnt 82c, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13488 / 562749675964094340
Pindala: 69.80 m2
Krundi suurus: 9612.00 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 5.00 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2020
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: D
Katastri nr: 78401:101:4073
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Maaküte, Õhksoojuspump
Korruse number / korruste arv: 3 / 5

Lisad

  • internet
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa looduskaunite pargivaadete ja rõduga 3-toaline korter 2020 aastal ehitatud kivimajas – kõigest 9 minutilise sõidu kaugusel Kesklinnast! Korter asub nooruslikus Mustjõe elamurajoonis, silmapaistva arhitektuuriga maja 3. korrusel.

Korteri köetav pind on 69.8 m², millele lisandub 5 m² suurune rõdu.

KORTER
Ruumide koosseisu kuulub: esik; avar, avatud köögiga elutuba, millest pääseb kaunite looduvaadetega rõdule; kaks magamistuba; suur vannituba; külaliste wc; majapidamisruum ja korterisisene panipaik.

Kõigist tubadest avanevad kaunid vaated rohelise sisehoovi ja hommikupäikese poole.

Ruumidele lisavad avarust kõrged laed ja avarad fassaad aknad. Põrandatel on kasutatud naturaalne ühelipiline tamme puitparkett, vannitubades lisavad luksusliku välimust heledat tooni keraamilisedplaadid.

Hinnas on kvaliteetne eritellimusel esiku garderoob, sisseehitatud vannitoa- ja köögimööbel (Noblessa) koos kogu vajaliku integreeritud tehnikaga (s.h. Electroluxi induktsioonipliit, ahi / mikrolaineahi, nõudepesumasin, külmkapp ja köögikubu). Hinna sisse kuulub ka diivan, TV-aluskapp, elutoa kummutid, baaripukid, terrassitoolid, kaheinimese voodi ja soovi korral ka lastetoa voodi ning pesumasin ja kuivati.

MUSTJÕE KODU
Rocca al Mare ja Stroomi rannaala vahetus läheduses valmisid 2020 aastal kolm uut ja omanäolist kortermaja. Mustjõe Kodu on suurepärane valik neile, kes otsivad endale meelerahu pakkuvat kodu kesklinna lähistel. Mereäärne ümbrus toetab paljusid harrastusi ja vabaaja veetmise võimalusi. Samuti on läheduses ostukeskused, kui ka kesklinn oma piiramatute võimalustega.

Elanike ühiskasutamiseks on olemas eraldi jalgrattaruum. Elamurajooni suletud territooriumil asub ka armas laste mänguväljak.

Mustjõe Kodu on arendanud pikaajalise kogemusega Oma Ehitaja AS, kes projekteerib ning ehitab oma klientide ootustele ja vajadustele vastavaid ehitisi ning rajatisi, kasutades selleks kaasaegseid ja säästlikke insenertehnilisi lahendusi.

KÜTE / VENTILATSIOON
Hoones kasutatakse energiasäästliku maakütte tehnoloogiat. Ventilatsioonisüsteemid on ehitatud sisse- ja väljatõmbega, mis tagab kvaliteetse õhuvahetuse ja tubade sisekliima ruumipõhiselt.

PARKIMISKOHT / PANIPAIK
Korteri hinnale lisandub parkimiskoht tõkkepuuga suletavas majahoovis (10 000 eurot). Korteri sees on väike panipaik asjade mugavaks hoiustamiseks.

ASUKOHT
Mustjõe kodu elurajooni teeb eriliseks tema asukoht looduse keskel, kuid siiski linnas, kõige olulise lähedal. Kool, terviserajad, Rocca al Mare ja Kristiine kaubanduskeskused oma söögikohtade, loomaaed, kontserdipaigad, jäähall jm annavad võimaluse nii puhata kui ka aktiivne olla.

Kui tunned, et see hubane, looduskaunite vaadetega korter on just Sinule, siis võta julgelt ühendust!

* Kui soovite müüa, osta või üürida kinnisvara, siis pöörduge julgesti minu poole! Samuti aitan vajadusel pangalaenu taotlemisel ja tagatisvara või ostetava vara hindamisel.

 

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).