Hind
680 €
Ruutmeetrihind
7,53 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 90.30 m2

Asukoht

Aadress: Ohtu tee 2, Keila linn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13444 / 20126672382588376
Pindala: 90.30 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 2003
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 29601:008:0019
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Elektriline, Õhksoojuspump
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • pesumasin
  • mööbel
  • külmkapp
  • dušš

Üürile anda 3-toaline saunaga korter Keila kesklinnas.

Avara planeeringuga korter asub kolmekorruselise maja teisel korrusel.
Korteris on köök-elutuba, kaks magamistuba, wc/duširuum ning elektrikerisega saun.
Möbleeritud korteris jääb üürilise kasutusse kogu fotodel näha olev sisustus: Kaasaegne köögimööbel koos tehnikaga (keraamiline elektripliit ning küpsetusahi, suur külmkapp, nõudepesumasin, kubu), pesumasin, elutoas suur nurgadiivan, diivanilaud, televiisor ja Tv kapp, kummut. Magamistubades voodid j.m sisustus, lisaks on magamistoa akendel ka pimendavad rulookardinad. Ühes magamistoas on väga mahukas garderoobikapp ning kohe korterisse sisenedes on olemas ka walk in garderoob.

Korteris on elektriküte. Elutoas asub õhksoojuspump (konditsioneeri funktsiooniga), mis kütab soojaks kogu korteri. Külmemate ilmade korral on võimalik tubades sisse lülitada ka elektrilised radiaatorid. Wc/duširuumi põrandat hoiab soojana elektriline põrandaküte. Sooja tarbevett toodab 100l boiler.

Auto parkimise võimalus maja hoovis tasuta.

Üürihind 680 eur, millele lisanduvad korteriga seotud ülalpidamiskulud koos vee- ja elektri tarbimisega ca 200- 300 eur/kuus. Lisaks TV ja internetiteenus vastavalt valitud paketile.

Ootame üürilisteks vähemalt 1 a üürilepinguga toredaid kliente, kes on mittesuitsetajad.

Üürilepingu sõlmimisel tasutakse:
– esimese kuu ettemaks 680 eur
– lepingutasu 680 eur + k.m

* Selle korteri üürileandja kasutab Rendin (www.rendin.ee) üürilepingu mugavusteenust, mis vabastab üürniku tagatisraha maksmisest ja annab kaasa ootamatu sissetulekute kaotuse kindlustuse – koondamise ning tõsiste tervisemurede korral.
Üürnikul on ka vastutuskindlustuse kaitse, mis aitab korvata omaniku varaga juhtunud kallemaid õnnetusi.

Alusta oma uue kodu üürimist oluliselt väiksemate stardikuludega – tagatisraha on asendatud väikese kuutasuga – 2,5% kuu üürist. 680 eurose üüri puhul on kuutasu üürnikule 17 eurot. #tagatisrahata
Registreeri oma üürihuvi siin: https://rendin.ee/invite/form/2J78

Elamu asukoht logistiliselt suurepärane. Majast vaid 3 min kaugusel asuvad Keila Raudteejaam, bussipeatus, Jaama kauplus ning kohvik. Elamu esmesel korrusel asub Peetri Pizza. Keila keskväljak ning keskväljaku park asuvad kohe maja juurest üle tee. Lasteaiad, koolid, tervisekeskus ja terviserajad, kõik vaid 10-15 min jalutuskäig kaugusel.
Hea ühistranspordi ühendus võimaldab mugavalt ja kiiresti liigelda ka Tallinna suunal. Rong Tallinna sõidab vaid 32-36 min. ning autoga jõuab Tallinna südalinna ca 40 minutiga.

Kui hindad linnalähedust, soovid oma lastele kasvamiseks rohelist ning turvalist lastesõbralikku keskkonda, Sulle meeldib kodu lähedal tegeleda tervisespordiga, siis Keilas elades on kõik need vajadused kaetud. Samas tead, et ka kõik linna mugavused on vahetus läheduses kättesaadavad.

Kuid, “Oma silm on kuningas!”
Võta minuga ühendust, lepime kokku kohtumise ning vaatame selle toreda korteri koos üle. Just sellest võib saada uus kodu Sinu perele!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).