Hind
319 000 €
Ruutmeetrihind
3 164,68 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 100.80 m2

Asukoht

Aadress: Laanekivi tee 7/2, Haabneeme alevik, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13403 / 808793413043055600
Pindala: 100.80 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2015
Valmidus: Valmis
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Katastri nr: 89001:003:1324
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kohalik gaasiküte

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

ASUKOHT
Laanekivi tee 7/2 ridaelamu asub Viimsi vallas, Haabneemes. Teie tulevasel kodul on väga hea asukoht. Siin elades jalutuskäik metsas või rattaga Haabneeme liivaranda võib olla suvisel ajal Teie igapäevaelu. Autosõit Haabneeme keskusesse võtab ca 7 minutit.

ELUKESKKOND
Haabneeme näol on tegemist väga peresõbraliku ja looduslähedase keskkonnaga, kust ei puudu ka nö linnaelu võlud. Läheduses asuvad erinevad toidupoed, spordikeskused, spa-d, kino ja restoranid. Läheduses erinevad koolid ja lasteaiad. Värskes õhus vaba aja veetmiseks on mitmeid võimalusi nii suvel kui talvel. Läheduses asub Viimsi Mäepark – Vimka, Haabneeme terviserada, Tädu loodusõpperada ja kergliiklusteed suunaga poolsaare tippu kui ka võimalik teha suur ring mööda Randvere teed. Kirsiks tordil on Haabneeme liivaranna lähedus, kus on ideaalne käia suveõhtuid nautimas.

PLANEERING
Ridaelamusse sisenedes jõuate kõigepealt esikualasse, kuhu saate paigutada üleriided ning jalanõud. Olemas on ka trepialune garderoobikapp. Kohe Teie vasakul käel paikneb esimese korruse tualettruum. Esikust edasi liikudes jõuate avarasse elutuppa, mis on valgusküllane tänu kõrgetele akendele. Elutoast pääseb otse terrassile, kuhu paistab päike alates hommikust kuni hiliste lõunatundideni välja. Elutoa vasakul käel paikneb kööginurk, mis on varustatud kogu vajaliku tehnikaga. Köögile annab valgust avar hoovipoolne aken.
Liikudes teisele korrusele ootab Teid ees kolm magamistuba ja väga mõnus vannituba koos saunaga. Vannitoale annab väga palju juurde naturaalne valgus ja suur tasapind. Peamagamistuba ja üks lapsetuba paiknevad idapoolsel küljel ning üks magamistuba paikneb hoovipool ehk suunaga läände, kuhu paistab õhtupäike. Selle kodu köetav pind kokku on 98,3 m².

VIIMISTLUS
Eluruumide põrandaid katab naturaalne parkett, akendeks on 3x PVC-aknad. Õhuvahetuse tagab energiasäästlikul viisil boksipõhine soojustagastusega ventilatsioon. Paigaldatud on ka signalisatsioonisüsteem (hetkel G4S). Majja tuleb Telia valguskaabel kiire andmeside jaoks.

KOMMUNAALKULUD
Ridaelamuboksi köetakse autonoomse gaasikatlaga, mis annab teile vabad käed kütte reguleerimisel aastaringselt. Hetke pere kulud on olnud keskmiselt suvisel ajal 90-100 eur/kuu ja talvisel perioodil 250-300 eur/kuu sõltuvalt kütmisest ja individuaalsest tarbimisest.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Boksi kõrvale on võimalik parkida kuni kolm autot, olemas on ka valmidus elektriauto laadimiseks. Erinevate asjade hoiustamiseks saab kasutada nii tehnoruumi (eraldi uks väljast) kui ka panipaika, mis asub terrassi ühel küljel.

Tegu on väärt pakkumisega! Lisaküsimuste korral võtke julgelt ühendust.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).