Hind
2 000 €
Ruutmeetrihind
12,99 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 154.00 m2
kinnistu pindala 400.00 m2

Asukoht

Aadress: Kangru tee 19/1, Lubja küla, Viimsi vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12464 / 100916946148285540
Pindala: 154.00 m2
Krundi suurus: 400.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 13.40 m2
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • televiisor
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Alates 1. juunist ootab uut peret maitsekalt sisustatud 4-toaline majaosa otse Viimsi südames. Kodu on ideaalne perele, kes hindab kvaliteetset ja turvalist elukeskkonda, kus kõik eluks vajalik – koolid, lasteaiad ja elu igapäeva mugavused on siinsamas lähedal.

ELAMU
Elamu on kahekorruseline, mille üldpind on 154 ruutmeetrit. Kokku on elamus 4 tuba, lisaks veel saun koos eesruumiga, vanniga vannituba, tualett, garaaž, parkimiskohad maja ees, 2 rõdu ning terrass koos aiaosaga.

1 korrus:
Esimesel korrusel paikneb walk-in garderoobi osaga esik, avar elutuba koos söögitoa osaga, millelt on pääs lõunasuunalisele sisehoovi terrassile; elutuba on ühendatud köögiga, kus on kvaliteetne köögitehnika koos piisaval hulgal kappe ja mugavalt suur töötasapind. Esimesel korrusel on veel ka tualett ning garaaž koos panipaiga ja tehnoruumiga.

2. korrus:
Teisel korrusel on kokku kolm ruumikat magamistuba, millest üks on rõduga. Lisaks on teisel korrusel vannituba koos vanni ja tualetiga, saun koos eesruumi ja dušiga, lisaks veel teine rõdu ning kodukontori osa.

Uute üürnike kasutusse jääb kogu piltidel olev mööbel ja tehnika. Maja on uus ja kasutuses olnud vaid mõned kuud.

KÜTTESÜSTEEM
Küttesüsteemina on kasutusel gaasiküte, küte on vesipõrandakütte baasil, kus temperatuuri on võimalik tubadepõhiselt eraldi reguleerida. Ökonoomsed tehnosüsteemid tagavad ka mõistlikud igakuised ülalpidamiskulud. Talvised keskmised kulud on ca 200 eurot, suvised ca 120 eurot.

KULUD
Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda:
Üür: 2 000 eurot/kuus, millele lisanduvad kõrvalkulud. Igakuiste arvetega on võimalik kohapeal tutvuda
Tagatisraha: 2 000 eurot
Vahendustasu: 2 000 eurot (lisandub käibemaks 22%)

ASUKOHT
Jalutuskäigu kaugusel asub Põhjakonna trepp, mis ühendab Lubja küla Haabneeme keskusega. Läheduses asub 4 lasteaeda (Päikeseratas, Karulaugu, Uus-Pärtle ja Pargi), Viimsi ja Haabneeme põhikool, hulgaliselt spordirajatisi – Mõisapargi tenniseväljakud, jalgpalliplats, Viimsi staadion, Karulaugu terviserada, Golden Club, MyFitness, Viimsi Spa ja Vimka suusanõlv. Lähim bussipeatus asub 300 m kaugusel. Autoga sõites jõuab kesklinna 20 minutiga.

Kaunis Haabneeme supelrand on vaid 1,5 km jalutuskäigu kaugusel!

Tegemist on ideaalse elukohaga lastega peredele. Kuna huvialade ja sporditegevuste valik on Viimsi vallas väga lai, siis saavad lapsed mugavalt kodu lähedal valitud huvialadega tegeleda.

Helista ja läheme koos teie uut kodu vaatama!

Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida premium-klassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).