Hind
235 000 €
Ruutmeetrihind
3 184,28 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 73.80 m2

Asukoht

Aadress: Rehe tn 9, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13390 / 464676931715589300
Pindala: 73.80 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 6.90 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2019
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Katastri nr: 78406:604:0029
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 4

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • garaaž
  • parkett
  • külmkapp

Müüja soe ja hubane 3-toaline rõduga korter looduskaunis Hõbemetsa elurajoonis.

Hea planeeringuga korteril on kõrged laed ning aknad on suunatud peamiselt hommikupäikese poole. Korter on mõnusalt valgusrikas tänu suurtele fassaadakendele.

KORTER
Ruumide koosseisu kuuluvad: esik; avar, avatud köögiga elutuba, kust pääseb rõdule; kaks magamistuba; suur vannituba; eraldi wc ja walk-in garderoob / majapidamisruum.

Korteri netopindala on 73.8 m², millele lisandub 6.9 m² suurune rõdu. Kvaliteetne köögimööbel on valmistatud kohaliku mööblitootja Mööblimeister poolt.

Korter on praktilise ruumilahendusega ja hubane. Sisekujunduste loomisel inspireeris sisearhitekte Tiiu Saal ja Hannelore Kääramees Hõbemetsa imeline looduslähedane keskkond. Asukohast tulenevalt on sisekujunduses kasutatud rahulikke ja heledaid toone, et õues olev mõnus atmosfäär kanduks edasi ka tubadesse.

Korteri siseuksed on tammespooniga, tubades ja köögis on põrandal kolmelipiline naturaalne tammeparkett, esikus keraamiline plaat. Seinad ja laed on värvitud heledates toonides. Vannitoa põrand ning seinad on kaetud keraamiliste plaatidega, sanitaarkeraamika on valge, Hansgrohe sanitaartehnika viimistluseks on kasutatud kroomi.

VENTILATSIOON / KÜTE
Energiasäästlikkuse ja meeldiva sisekliima tagab soojustagastusega ventilatsioon, mis võtab värske õhu sisehoovist või katuselt. Korteris on kaasajastatud kaugküttesüsteem vesipõrandakütte lahendusega, mis on ruumi põhiselt reguleeritav.

ELAMU JA KVARTAL
Hõbemetsa elamurajooni arendajal Kaamos Groupil on Eesti kliimas kvaliteetsete kodude ehitamisel ligi 20 aasta pikkune kogemus. Hoone ehitamisel on arendaja pööranud erilist tähelepanu säästvale ja loodussõbralikule disainile ning ruumide helikindlusele. Mürasummutavad korterite vahelised siseseinad on 240 mm paksused, täis betoneeritud õõnesbetoonplokid. Korterite mittekandvad siseseinad on kipsplaatidest metallkarkassil kergseinad, mis on täidetud isolatsioonivillaga.

Mugavaks liiklemiseks on hoones olemas lift.

Hõbemetsa on põhjamaiselt hubane ja terviklik loodusesse sulanduv elukeskkond. Majad on ümbritsetud pargi ja kõnniteedega ning kinnistu juurde kuulub laste mänguväljak.

PARKIMINE / PANIPAIK
Korterile kuulub ja sisaldub müügihinnas üks parkimiskoht hoone varjualuse all ja mahukas panipaik 1. korrusel.

ÜMBRUS
Asukoht Nõmme ja Haabersti piiril tähendab linnakodu jaoks üllatavat privaatsust, samas kui kõik eluks vajalik on kohe siinsamas käe-jala juures. Läheduses asuvad uued põnevad söögikohad ja vaid mõneminutilise autosõidu kaugusele jäävad ostukeskused ning Nõmme turg.

Hõbemetsa kodud piirnevad Nõmme-Harku valgustatud terviserajaga. See on ideaalne võimalus jalgsi, rattaga või rulluiskudel liikumiseks. Talvisel ajal ka suusatamiseks. Vaid mõneminutilise autosõidu kaugusele asub Nõmme spordikeskus koos lastele ja täiskasvanutele mõeldud seikluspargiga ning ajalooline Glehni loss koos ümbritseva pargi, skulptuuride ja allikatega.

Kui otsid looduskauni asukohaga uueväärset 3-toalist korterit Haaberstis, siis võta julgelt ühendust!

* Kui soovite müüa, osta või üürida kinnisvara, siis pöörduge julgesti minu poole! Samuti aitan vajadusel pangalaenu taotlemisel ja tagatisvara või ostetava vara hindamisel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).