Hind
299 000 €
Ruutmeetrihind
3 509,39 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 85.20 m2
kinnistu pindala 87.00 m2

Asukoht

Aadress: Möldre tee 10/2, Tiskre küla, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13361 / 476650889576109800
Pindala: 85.20 m2
Krundi suurus: 87.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2022
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Müüa 2022. aastal valminud 4-toaline ridaelamuboks, mis asub Harku järve läheduses rahulikus ja turvalises piirkonnas. Boksi juurde kuuluvad terrass ja saun.

RIDAELAMUBOKS/PLANEERING
Ridaelamuboksil on läbimõeldud planeering, avarad aknad lasevad rohkelt looduslikku valgust sisse. Esimesel korrusel paiknevad esik, elutuba/köök, WC ja trepialune panipaik. Elutoast pääseb 15 m² suurusele terrassile, kus saab nautida hubast õueala ja puuküttega sauna. Sauna all on elektrikaabel, mis võimaldab soovi korral elektrikerise paigaldada. Teisel korrusel on 3 tuba ja vannituba/WC.

SISEVIIMISTLUS JA SISUSTUS
Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale. Seinad on värvitud heledates toonides ja märgades ruumides kaetud keraamiliste plaatidega. Tubades on põrandad kaetud naturaalse puitparketiga. Sanitaartehnika on kvaliteetne ning uksed on täispuidust. Köögimööbel on eritellimusel valmistatud ja varustatud kvaliteetse integreeritud tehnikaga (induktsioonpliit, ahi, mikrolaineahi, nõudepesumasin, õhupuhasti ja külmik), kasutades vastupidavaid ja esteetilisi materjale, mis tagavad pikaealisuse ja stiilse väljanägemise.

TEHNOSÜSTEEMID
Korteris on soojustagastusega ventilatsiooniseade Komfovent, tagades kvaliteetse sisekliima. Maja küttesüsteemiks on autonoomne gaasiküte, mille katlad paiknevad maja katlamajas. Mõlemal korrusel on vesipõrandaküte, mida saab reguleerida ruumitermostaatide abil. Lisaks on olemas Telia valguskaabel.

KOMMUNAALKULUD
Suvel ca 90€, talvel ca 190€.

KRUNT
Ridaelamu juurde kuulub eraldi hoov, mis on piiratud aia ja elupuuhekiga. Terrass on 15m² suurune ning naudingut pakub 4-6 inimesele mõeldud puuküttega saun.

PARKIMINE
Maja ees kõrvuti asetsevad kaks kindlat parkimiskohta.

PANIPAIK/TEHNORUUM
Korteri juurde kuulub eraldi panipaik, mis paikneb välisukse kõrval.

ÜMBRUSKOND
Tiskre pakub looduslähedast ja vaikset elukeskkonda, mis sobib suurepäraselt sportimiseks, jalutamiseks ning laste vaba aja veetmiseks õues. Läheduses on jooksu- ja jalgrattarajad, Tabasalu kauplused ja restoranid, Rocca al Mare Kaubanduskeskus, lasteaiad, spordiklubid, tanklad, Harku järv, meri ning mitmed muud teenused ja vaatamisväärsused. Ühistranspordiühendus Kesklinnaga on hea ning ridaelamu on vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel Kesklinnast.

Kui otsite hubast ja valgusküllast kodu, kus on mõeldud iga detaili peale, siis see ridaelamu võib olla just see, mida olete otsinud!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).