Hind
200 000 €
Ruutmeetrihind
3 430,53 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 58.30 m2
kinnistu pindala 547.00 m2

Asukoht

Aadress: Veerenni tn 19, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13149 / 866798120154015700
Pindala: 58.30 m2
Krundi suurus: 547.00 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1940
Valmidus: Renoveeritud
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78401:110:0029
Küte: Kamin, Põrandaküte, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Müüa kõrgete lagedega täielikult renoveeritud 2-toaline korter miljööväärtuslikus piirkonnas Veerenni asumis. Korteril on oma hoovipoolne sissepääs ning mugav planeering läbi kahe korruse. 2021. aastal pälvis korter ‘Kodu Kauniks’ ajakirja parima vannitoa preemia.

Korter sobib suurepäraselt nii elamiseks kui ka üüriinvesteeringuks väga soodsa asukoha tõttu!

PLANEERING
Stiilselt sisustatud kodu koosseisu kuuluvad väikse panipaigaga esik, trepihall, avar avatud köögiga elutuba, magamistuba ning aknaga vannituba. Magamistoas on sisseehitatud mahukas lükandustega garderoobikapp, mis võimaldab kõik vajaliku mugavalt ära paigutada. Sissepääs korterisse on esimeselt korruselt, mugava keerdtrepi kaudu pääseb korteri põhikorrusele. Kaminavalmidus annab võimaluse soovi korral elutuppa ehitada kamin vastavalt uue omaniku soovile.

Korteris on kvaliteetsed puitraamiga pakettaknad, põrandatele on paigaldatud naturaalne tammepuitparkett, köögis ja vannitoas aga keraamilised plaadid. Aknaga vannituba on võluv oma julge värvilahenduse ja meeleolu loovate toataimede tõttu. Vannitoasisustus sobitub stiililt hästi kokku vana puitmaja hõnguga.

Kaasajastatud lokaalne gaasiküttesüsteem on vesipõrandakütte lahendusega nii esimesel kui teisel korrusel. Korterisse on paigaldatud kvaliteetne Bluetooth helisüsteem ning preemium Berker elektrilülitid ja pistikupesad.

Korterist avanevad vaated on peamiselt vaikse Herne tänava poole. Akende taga paistavad suured puud, mis suvel annavad kauni rohelise vaate.

Hind sisaldab kogu piltidel nähtava sisustuse v.a. Oot-Oot tugitool ja esiku laevalgusti.

HOONE
Väärikas, 2016 aastal täielikult renoveeritud eestiaegne puitmaja on privaatse hooldatud siseõuega elamukompleks Herne ja Veerenni tänava nurgal. Korteriühistu on aktiivne ning tegeleb pidevalt maja parendamisega. Ühistul puuduvad laenukohustused. Käesoleva aasta suve lõpus on parandatud hoovi teekatet.

Majas on vahetatud kogu torustik, elektrisüsteem ja katus. Suletud automaatväravaga hoovis on lisaks parkimiskohtadele kahe maja peale laste mänguväljak.

KOMMUNAALKULUD
Soodsaid kommunaalkulusid tagab korterisse paigaldatud autonoomne gaasikatel, mis võimaldab kütet ja kulusid oma äranägemise järgi kujundada. Kommunaalkulude suurusjärk suvel on ca 80 eurot ning talvel 210 euro ringis, millele lisanduvad vee- ja elektriarved vastavalt tarbimisele.

PARKIMINE / PANIPAIK
Parkimine on lahendatud hoovis vabade kohtade olemasolul. Automatiseeritud värav on avatav puldiga. Lisaks on võimalik tänaval parkida Kesklinna elaniku parkimiskaardiga, mis maksab 120 eurot aastas. Korterile kuulub üks mahukas panipaik majahoovis.

ASUKOHT
Lähiümbruses asuvad peamiselt eestiaegsed eramud ja väiksemad korterelamud. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on looduskaunis Vaikne park koos laste mänguväljakuga, Tiigiveski park ning mitmed sportimisvõimalused: Kalevi spordihall ja tenniseklubi, Tallinna spordihall jt.

Viieminutilise jalutuskäigu kaugusel asub Tatari Rimi, pagarikojad Pagar Võtaks!, Pagari Liisu ning Pagaripoisid ning populaarsed restoranid-kohvikud Kuusk Hernesto, Raba ja Fork. Kõrvalmajas tegutseb maitsvaid küpsetisi pakkuv Herne pagariäri. Stockmanni ja Solarise kaubamajad on 10-minutilise ning Vabaduse väljak ja Vanalinn vaid 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Läheduses asub mitmeid häid koole ja lasteaedu (nt Päikesejänku vaiksel Invaliidi tänaval ja Süda tänaval asuv lasteaed Sipsik). Lähimad bussipeatused on Veerenni, Juhkentali ja Liivalaia tänavatel.

Kui otsid uut või täielikult renoveeritud korterit südalinna väiksel tänaval, siis võta julgelt ühendust!

* Kui soovite müüa, osta või üürida kinnisvara, siis pöörduge julgesti minu poole! Samuti aitan vajadusel pangalaenu taotlemisel ja tagatisvara või ostetava vara hindamisel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).