Hind
600 €
Ruutmeetrihind
18,13 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 33.10 m2

Asukoht

Aadress: Kuklase 18, Mustamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13133 / 60971543085785624
Pindala: 33.10 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 5.20 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2017
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 8 / 8

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Kaunis, vaikne ja valgusküllane uus üürikodu asub Mustamäel suurtest tänavatest (Sõpruse pst, Tammsaare tee) eemal sisekvartalis sügisel 2017 valminud uuselamus. 2-toalises korteris on suur elutuba avatud köögiga, magamistuba, duśiruum tualetiga ja esik. Elamispinnale lisandub 5,2m² rõdu. Üürihinna sees on ka korterile kuuluv panipaik samal korrusel ja isiklik parkimiskoht maja-aluses kinnises parkimismajas!

Kõik aknad ja ka rõdu avanevad hommikupäikese poole suurde sisehoovi koos imeliste vaadetega üle Mustamäe. Majade juurde kuulub avar siseõu, kuhu on rajatud ka roheala ja laste mänguväljak.

Korter on sisustatud kena mööbli ja aksessuaaridega. Kõik mööbliesemed, mis piltidel näha, jäävad elanike kasutusse: kvaliteetne köögimööbel tehnikaga (keraamiline pliit ja ahi, külmik, nõudepesumasin, õhupuhasti), söögilaud ja toolid. Elutoas diivan, TV- laud ja diivanilaud. Magamistoas voodi ja sisseehitatud lükandustega garderoobikapp, ka esikus suur garderoob. Rõdul laud ja toolid. Duśiruumis sanitaartehnika ja pesumasin. Valgustid ja kardinad.

Uues B-energiaklassi eluhoones on madalad kommunaalkulud. Soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Eluruumides keskkütte baasil radiaatorid. Duśiruumis elektripõrandaküte. Põrandatel naturaalne tammeparkett, esik ja duśiruum plaaditud. Seinad valgeks värvitud. Pakettaknad ja puituksed. Andmesidevalmidus ja fonolukusüsteem.

Läheduses asuvad õppeasutused ja lasteaiad, korralikud kaubanduskeskused ja ühistranspordipeatused.

Kui hakkas meeldima ja Te sooviksite olla uued elanikud selles kenas kodus, siis võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama! Korter on vaba al. 03.06., kuid vaatama saab minna mai alguspooles.

Üürilepingu sõlmimisel tasutakse üür esimese kuu lõpuni, tagatisraha 600 EUR ja kinnisvarabüroo vahendustasu 600 EUR +km

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).