Hind
1 300 €
Ruutmeetrihind
17,83 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 72.90 m2

Asukoht

Aadress: Uus-Volta tn 12/1, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13119 / 666210773158973400
Pindala: 72.90 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 7.30 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:101:6744
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 4

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

VABANEB 3. JUUNI 2024a, KUID KORTERIGA ON VÕIMALIK TUTVUDA JUBA VAREM!

Korteri üürihind sisaldab panipaika ja parkimiskohta garaažis.

2023 a valminud stiilses päikesepaneelidega A energiaklassi elamus on üüripakkumisele tulnud kõrgete lagedega 3-toaline korter.

Korter asub neljakorruselise maja teisel korrusel. Siin on avar elutuba köögiga, kaks magamistuba, tualett/dushiruum, majandusruum ja esik. Elutoast pääseb päeva- ning õhtupäikesele avatud 7,3 m suurusele rõdule.

Maitsekalt sisustatud korter on läbimõeldud planeeringuga ning kvaliteetselt viimistletud. Kõrgete (3 m) lagedega korteri põrandaid katab naturaalne puitparkett, tualett/dushiruum on plaaditud. Korteri tubadesse on valitud avarust ja naturaalsust rõhutav viimistluspakett.

Ruumide soojuse tagab keskkütte baasil vesipõrandaküte ning kõikide tubade temperatuuri on võimalik eraldi reguleerida. Elamus on tsentraalne ventilatsioonisüsteem. Parkimine on korraldatud maa-aluses parklas, kuhu pääseb kodust mugavalt liftiga, samas asub ka avar 8m suurune panipaik. Jalgrataste jaoks on samuti hoiupaik maa-aluses parklas olemas.

Üürilise kasutusse jääb: köögimööbel koos integreeritud kodutehnikaga (induktsioonpliit, küpsetusahi, nõudepesumasin, külmkapp, kubu), ratastel kapike, kuivatiga pesumasin, tolmuimeja, esikus lükandustega garderoobikapp, peamagamistoas voodi koos madratsiga, riidekapp, kaks väikest lauakest, teises magamistoas on samuti olemas riidekapp (pildil puudub). Elutoas diivan, diivanilaud, TV kapp, söögilaud ja neli tooli, korterisse paigaldatud aknakatted.

Ootame üürilisteks vähemalt 1 a üürilepinguga toredaid kliente. Koduloomad ei ole korterisse lubatud. Üürilepingu sõlmimisel tasutakse 1 kuu üür 1 300 eur, tagatisraha 1 300 eur ja kinnisvarabüroo vahendustasu 1 300 eur +k.m. Üürisummale lisanduvad igakuised kommunaalarved.

Volta kvartal-Tallinna stiilseim elu- ja ärikvartal on ajalooline keskus Kalamajas. Volta kvartalis on kõrvuti uuele elule toodud paekivist ajaloolised tööstushooned, kui ka modernsed A-energiaklassi stiilsed uusehitised. Kogu kvartalis on parkimine suunatud maa-alla, mis muudab elukeskonna turvaliselt autovabaks. Lähiaastatel kujuneb Volta terviklikuks elu- ja ärikvartaliks, kus on täisväärtuslik hästitoimiv mikroinfrastruktuur ja tugev kogukonnatunne.

Volta kvartalist mere suunale jääb kaunis Kalamaja park ning siit saab alguse südalinnani kulgev kergliiklustee. Jalutuskäigu kaugusele jäävad Noblessneri sadam koos mitmete söögikohtade ja ajaveetmisvõimalustega, Meremuuseum, Lennusadam, Arsenali kaubanduskeskus, Kauplus Selver ning palju toredaid kohalikke kohvikuid. Mugav ühistranspordi ühendus ka teiste linnaosadega- bussi ja trammipeatused lähedal.

Kui Teile hakkas see kaunis kodu meeldima, võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).