Hind
174 900 €
Ruutmeetrihind
583,00 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 300.00 m2
kinnistu pindala 28900.00 m2

Asukoht

Aadress: Eest-Kubja, Vaimõisa küla, Märjamaa vald, Rapla maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13065 / 352728675978921800
Pindala: 300.00 m2
Krundi suurus: 28900.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1882
Valmidus: Valmis
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 50401:006:0350
Ehitise materjal: Palk
Küte: Põrandaküte

Lisad

  • saun
  • kanalisatsioon lokaalne
  • pesumasin
  • mööbli võimalus
  • külmkapp
  • dušš

Müügile on tulnud suure kinnistuga boheemlaslik maakodu looduskaunis Vaimõisa külas, Märjamaal. Enda veekoguga maja asub väga privaatses asukohas, metsade keskel, naabritest eemal. Linnapiirist 35 minuti kaugusel asuv kahekorruselise peahoone ja kõrvalhoonete kompleks sobib suurepäraselt nii suvekoduks kui ka aastaringseks elamiseks.

Palkidest ehitatud peahoonel on kaks korrust. Esimesel korrusel asub kaminaga elutuba, avatud köök koos tehnikaga (elektripliit, puupliit, kahepoolne külmkapp ja nõudepesumasin), 2 magamistuba, esik, tehnoruum, sahver ning WC ja vannituba.
Maja ülemisel korrusel on pooleldi soojustatud ja renoveerimist vajav pööningutuba koos kontoriosa ja magamistoaga. Tegemist on pigem suvetoaga, aga elektriküttega saab oldud ka talvel. Lisaks on peahoones garaaž ja panipaigad ning välja ehitamata teine maja pool, kuhu saab soovi korral luua juurde magamistubasid.

Peahoones on keskkütteahi, tubades radiaatorid, köögis ja vannitoas vesipõrandaküte.
Põrandatel naturaalne laudpõrand, akendeks korralikud puitaknad.
Vesi oma puurkaevust, kanalisatsioon lokaalne.
Võimalus osta koos piltidel nähtava mööbliga.

Kinnistul asuvad veel ka puhkeruumiga saunahoone (39.5 m²), mis on ehitatud tiigi kaldale, väliköök (14.4 m²), maakelder (12.9 m²), kuur (22.3 m²) ja laudahoone (69.8 m²) ning ka hiljuti lisandunud palkmaja (12 m²) ja aiamaja (19 m²). Palkmaja on soojustatud, veetud on elekter. Aiamajas saab suvel pidada kodukontorit või külalisi võõrustada, juurde tuleks vedada elekter. Hooned on mugavalt eluks sisustatud ja korrastatud, aga vajavad renoveerimist.

Lisas on olemas kasvuhoone, põllulapp, oma viljapuuaed ja marjapõõsad. Metsa on 1 hektar ja võimalus teha puid oma metsast. Järgmise talve puud on pooleldi ette tehtud.
Kinnistu pindala on 2.89 ha, millest haritav maa on 0.79 ha, looduslik rohumaa 0.49 ha, metsamaa 1.09 ha, õuemaa 0.36 ha ja muu maa 0.16 ha.

Sissesõidu tee kinnistule on ca 800 meetrit Pärnu maanteest. Värskelt on välja ehitatud mugav korralik tee, et oleks hea ligipääs ka talvel. Mugavust lisab ka asjaolu, et vald lükkab teed puhtaks esiukseni.

Maja asub Märjamaa alevikust vaid 5 minuti autosõidu kaugusel. Alevis mitmed erinevad poed (Rimi, Maxima, Lemmiku ja Meie pood), koolid (Märjamaa Gümnaasium ning Muusika- ja Kunstikool) ja lasteaed (Pillerpall). Keskuses lisaks teenindus- ja haridusasutused: rahvamaja, koos kino- ja teatrisaaliga, raamatukogu, tervise- ja noortekeskus. Tallinna piir on ainult 35 minuti autosõidu kaugusel.

Tunned, et see võiks olla sinu tulevane kodu või otsid kohta kus soojad suveõhtud veeta?
Helista ja lähme vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).