Hind
810 000 €
Ruutmeetrihind
4 906,12 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 165.10 m2

Asukoht

Aadress: Mündi tn 2, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13054 / 738631558641373400
Pindala: 165.10 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 3
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1897
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78401:101:3320
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kamin, Keskküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 5

Lisad

  • saun
  • internet
  • pesumasin
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Tallinna vanalinna südames, Raekoja platsist vaid mõne sammu kaugusel, on uute omanike otsingul ainulaadne 165-ruutmeetrine korter. Nelja toa ja kolme vannitoaga elamine on tõeline pärl – renoveeritud austuse ja pieteeditundega, säilitades ajaloolisele hoonele omased autentsed detailid ning kasutades ajastule vastavaid viimistlusmaterjale.

Astudes selle kodu uksest sisse, ümbritseb Sind ajalooline kordumatu atmosfäär. Esimesel korrusel asub avar esik, kaminaga suur elutuba, üks magamistuba, vannituba koos vanni ja saunaga, külaliste tualett ja korterisisene panipaik. Teisel korrusel on avar köök koos söögitoa osaga, teine magamistuba, kus on ka kamin ja vannituba dušiga.
Ajaloolised taastatud seinamaalingud, algupärased puittalad räägivad lugusid minevikust, lisades ruumile aegumatut elegantsi. Kaasaegsed disainielemendid on peenelt põimitud traditsioonilise ja ajaloolisega, luues stiilse ja kordumatu keskkonna.
Erilist tähelepanu pälvib kindlasti osaliselt klaasist elutoa lagi, mis avab elutuba justkui teisel korrusele ja annab lisaks juurde päevavalgust, avardades ruumi mõõtmeid.
Mõlemad magamistoad avanevad vaikse sisehoovi poole, tagades rahuliku une ja privaatsuse. Suureks lisaboonuseks on kindlasti saun.
Seda tunnet, mis antud kodu pakub, pole võimalik sõnadesse panna, vaid seda on vaja kohapeal tunnetada.

Seega kui otsid isikupärast ja väga unikaalset avarat elamist Unesco maailmapärandi hulka kuuluvas Tallinna vanalinnas, siis tasub vaatama tulla.
Tegemist ei ole lihtsalt ühe korteriga – see on osa Tallinna ajaloost, loodud neile, kes oskavad hinnata elu peenemaid varjundeid. See on kodu, mis ootab oma uut omanikku, kellega koos uusi lugusid luua ja vanalinna võlu igas argipäevas nautida.

Täpsema info osas võtke ühendust:
Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).