Hind
135 000 €
Ruutmeetrihind
505,62 €/m2
Lisainfo
tube 8 tuba
ruutmeetrit 267.00 m2
kinnistu pindala 2815.00 m2

Asukoht

Aadress: Uus tn 3, Teedla küla, Elva vald, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12986 / 66919707502067800
Pindala: 267.00 m2
Krundi suurus: 2815.00 m2
Tubade arv: 8
Vannitubade arv: 1
Kööke: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1970
Katus: Plekk-katus
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 69403:001:0028
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Ahi, Põrandaküte, Kombineeritud küte

Lisad

  • kanalisatsioon lokaalne
  • garaaž
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Teedla külas Elva vallas on müüa kahekorruseline täiskeldriga maja, mis valmis 1970. aastatel. Tegu on sooja ja hubase koduga, kuhu saab kohe elama asuda ning seejärel omas tempos renoveerimist jätkata.

KINNISTU JA KÕRVALHOONED
Avar kinnistu on hooldatud ning kasvamas on mitmed viljapuud ja marjapõõsad. Hoovis on ruumi nii suurtele kui ka väikesetele, võimalik on rajada kõrvalhooneid või harida peenraid. Heki või piirdeaia lisamise teel on võimalik lisada varjulisemaid kohti ja privaatsust.
Kinnistu põhjaküljel on suur garaaž ning puukuur. Mõni aasta tagasi valminud kahekohaline garaaž on tõeliseks maiuspalaks mototehnika huvilistele. Olemas on valgustusega kanal ning loodud on valmidus lisada väike ahi soojusallikaks. Garaaži seinad on soojustatud ja pööningul on piisavalt ruumi näiteks ühe mõnusa meestekoopa rajamiseks.
Elamu teisel küljel asub aga kõigi rohenäppude unistus – 72 ruutmeetri suurune puitkarkassiga kilest kasvuhoone. Isegi kui taimekasvatus nii väga ei sümpatiseeri, võib sellele hoonele leida mitmesugust rakendust, vastavalt oma isiklikele vajadustele ja soovidele.

MAJA PLANEERING
Varasemalt on hoones olnud neli eraldi sissepääsudega korterit. Praegune sissepääs asub hoone põhjapoolses otsas.
Esimesel korrusel on kunagised korterid vaheseinte eemaldamise teel ühendatud üheks elamispinnaks. Planeeringult on esimesel korrusel esik koos garderoobiruumiga, suur ja väga valgusküllane köök, duši- ja tualettruum, elutuba, magamistuba ning kaks renoveerimata tuba.
Teisel korrusel on säilinud kahe eraldiseisva korteri ruumijaotus. Ühes neist on kokku 41,6 m² ja teises 52 m². Keldrikorrusel on kolm ruumi, kaks neist pindalaga 12,25 m² ning üks suurem ruum pindalaga 32,6 m². Korruseid ühendab eluruumidest eraldatud trepikoda.

SISEVIIMISTLUS
Esimese korruse eluruumidesse on võimalik suuremaid kulutusi tegemata kohe elama asuda. Esiku ja köögi põrandad on plaaditud, seinad on kaetud puitlaudise ja savikrohviga. 2023. aasta jõulude paiku valminud köögis on olemas 6,3 meetri pikkune töötasapind ja kogu vajalik tehnika. Tubades on puitparkett põrandad ning värvitud seinad. Köögi ja tubade laed on läbivalt on viimistletud laepaneelidega. Vannitoa põrand ja seinad on plaaditud ning lagi värvitud.
Teise korruse korteritest üks on säilinud ehitusaegsel kujul ehk põrandad on puidust ja seintel on tapeet. Teises korteris on alustatud ettevalmistustega renoveerimiseks, mille käigus on osa konstruktsioone ja küttekoldeid lammutatud.
Keldrikorruse ruumidest kaks on korrastatud ning valatud uued betoonpõrandad. Kolmas ruum on korrastamata. Trepikoda vajab renoveerimist.

KONSTRUKTSIOONID
Maja on ehitatud kõrgele maakividest vundamendile. Elamu välis- ja siseseinad on laotud väikeplokkidest. Korruste vahelaed on puidust. Esimese korruse põrand on suuremas osas täielikult uuesti üles ehitatud. Hoone välisfassaad on kaetud krohviga. Aknad on vahetatud, välja arvatud paar akent teisel korrusel, mis on ostetud, aga vahetamata.
Hoonel on paar aastat tagasi tehtud ära suur ja väga oluline töö – paigaldatud on uus plekist katus. Katusetööde käigus soojustati laed ning kaotati ära hoovipoolne vintskap, mis asendati katuseaknaga.

TEHNOSÜSTEEMID
Põhikütteks on paigaldatud pliitkatel, mis varustab sooja veega põrandaküttetorusid köögis, esikus ja duširuumis. Duširuumi põrandakütet on lisaks katlale võimalik kütta ka elektriga.
Esimesel korrusetubades on lisaks kaks ahju.
Majasisesed tehnosüsteemid (vee- ja kanalisatsioonitorustik, elektrijuhtmestik) on renoveeritud ruumides uuendatud.
Veevarustus on tsentraalne, kanalisatsioon on lahendatud lokaalselt septikuga, kuid võimalus on liituda ka tsentraalse kanalisatsioonisüsteemiga. Elektri peakaitse on 20 amprit, 3 faasi.

ASUKOHT
Maja asub Teedla küla südames, teiste kortermajade ja eramute läheduses. Teedla küla jääb Tartu-Valga maanteest eemale, aga on siiski logistiliselt lihtsasti ligipääsetavas kohas. Küla on ümbritsetud peamiselt põldude ja metsadega.
Teedla külast Rõnguni on 8 km, Elvasse on 10 km ning Tartu linna servani jõudmiseks tuleb sõita 33 km.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).