Hind
455 000 €
Ruutmeetrihind
3 408,24 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 133.50 m2
kinnistu pindala 1220.00 m2

Asukoht

Aadress: Pajustiku tee 12, Pirita linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12936 / 380563169040210750
Pindala: 133.50 m2
Krundi suurus: 1220.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2018
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Kohalik gaasiküte

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Müüa avar ja valgusküllane kahekordne paarismajaboks looduslikult kauni asukohaga, Pirita kõrgelt hinnatud eramajade piirkonnas. Kaunis Pirita mererand on vaid 10 min. jalatuskäigu kaugusel.

I korrus: Elutuba koos köögiga, wc, dušširuum, katlaruum, majapidamisruum, hall, terrass (16,5 m²) Lisaks maja ees on autovarjualusega parkimiskoht pindalaga 34.3m². Elutoas on olemas kaminavalmidus.
II korrus: 3 magamistuba, vannituba, avar trepihall.

Piltidel olev mööbel ja tehnika on hinna sees!

Paarismaja asub Mähe asumi vaiksel tänaval, väga rahulikus ja rohelises piirkonnas. Paarismaja kinnistu on ümbritsetud aiaga, privaatne sisehoov on avatud päevase päikese poole. Majaosa on väga hubane ja mugava planeeringuga. Maja on hästi hoitud ning ehituse käigus kasutati kvaliteetseid viimistlusmaterjale. Köök on varustatud kvaliteetse mööbli ning mugava integreeritud tehnikaga (keraamiline pliidiplaat, ahi, külmkapp, nõudepesumasin). Tubade põrandatel on kvaliteetne tammeparkett.

Maja küte on lokaalse gaasikatla baasil. Soojuse kandjaks on vesipõrandaküte abil. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Kasutusluba on olemas. Kandvad seinad on laotud Aeroc plokkidest, vahelagi monoliitbetoonist. Kõigil akendel on 3x klaaspakett. Krundil on tasandatud mullakiht (muruseeme külvatud). Majaesisele sissesõiduteele on paigaldatakse tänavakivi. Samuti on hinnas kinnistut piirav aed.

Köetav pind 133,5m²
+katuselaune 34.3 m²
+Terass 14,2m²

Super asukoht looduslähedust ja privaatsust, kuid samas linnalähedust hindava perekonna jaoks. Lähedal on kõik eluks vajalik. Uued valgustatud kõnni- ja jalgrattateed, laste mänguväljakud ja lähedal olev supelrand pakuvad aktiivset ajaveetmise võimalust kogu perele. Vahetus läheduses on Padriku lasteaed (300 m), uus laste mänguväljak, vabaõhutreeningplats, jalgpalli- ja korvpalliplatsid. Koolid on Meriväljal (1,5 km), Pirital (2 km) ja Viimsis (3,6 km). Lähim kauplus on väikese jalutuskäigu kaugusel (750m) asuv Mähe Pood. Piirkonna suuremad kauplused on Pirita Selver ja Rimi ning Miiduranna Coop. 5-minutilise autosõidu kaugusel asuvad Viimsi kaubanduskeskused. Kiire ja mugav ühendus Kesklinnaga. Viisakad ja rahulikud naabrid.

Helista ja tule vaatama – see avar maja võib olla Sinu perele uueks koduks!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).