Hind
399 000 €
Ruutmeetrihind
4 789,92 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 83.30 m2

Asukoht

Aadress: Kiikri tn 3, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12924 / 564301932553592060
Pindala: 83.30 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 7.20 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2017
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78401:115:0154
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 4 / 5

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Hea võimalus osta 3-toaline kõigi mugavustega kodu Tallinna lahe äärde Kadrioru pargi veerele Tivoli elamupiirkonda. Eksklusiivne Kiikri Residentside elukvartal asub merest ja Reidi tee promenaadist kõigest 100 meetri kaugusel.
Kodu Kiikri Residentsides sobib hästi kiire elutempoga inimestele kes hindavad kiiret ühendust kesklinnaga, ideaalset ühistranspordi kasutamise võimalust kui ka samal ajal vaikust ning rahu keset linnamelu mere ääres mändide vahel.

HOONE
Hinnatud arendaja Metro Capital ja Nordeconi poolt ehitatud Tivoli majad valmisid 2017. aastal. Tänaseks on valminud enamus hooneid, moodustades esindusliku elukeskkonna koos mänguväljakute, rohealade ja restoranidega. Lisaks heale ehituskvaliteedile pakub hoone kõiki kaasaegseid ja energiasäästlike lahendusi. Korteris on autonoomne soojustagastusega sundventilatsioon ja targa maja lahendus, mis võimaldab kütet, ventilatsiooniseadmeid ja fonoluku avamist mobiilselt juhtida. Samuti jälgida jooksvalt korteri tarbimiskulusid.
Esindusliku väljanägemisega majas on puhas ja maitsekas trepikoda mis on alati hoolitsetud. Maja sisehoovis on olemas laste mänguväljak koos väikse hubase pargialaga.

PLANEERING JA SISEVIIMISTLUS
Korter on arukalt planeeritud. Magamistoad asuvad üksteisest korteri erinevastes otstes. Ühel magamistoal on täielikult eraldi oma vannituba/wc ja walk-in garderoob. Teisel magamistoal on sisseehitatud riiulid ja riidekapid. Teine vannituba/wc samuti seal samas. Avara planeeringuga valgusküllane elutuba koos avatud köögiga mis on elutoast siiski eraldatud köögi saarega, loob õhulise ja mugava atmosfääri. Elutoa- ja köögiakende alla paigaldatud suur massiivne söögilaud kaheksale inimesele annab meeldiva võimaluse naabermajade vahelt merevaadet piiluda. Sammu kaugusele elutoa melust jääb 7,2 m² suurune rõdu, kuhu ideaalselt mahutab mõnusa terassimööbli ja ka soovi korral grilli. Mõnus koht nautida toredaid suveõhtuid vaatega merele koos sõprade või perega. Korteri interjööri iseloomustab minimalistlik ja rahulik disain, kvaliteetsed materjalid ning puhtad jooned.
Korteri põrandaid katab naturaalsest puidust parkett ning mahuka garderoobiga esiku põrand on plaaditud. Vannitoa seinad ning põrandad on kaetud keraamiliste plaatidega, pakkudes väljapeetud klassikalist soliidsust. Kõik fotodel näha olev sisustus jääb soovi korral pealekauba korterisse.

PARKIMINE
Korteri juurde on võimalik osta kaks parkimiskohta ja panipaik soojas maa-aluses garaažis hinnaga 48 000 eurot.

ÜMBRUSKOND
Siin on turvaline ja lastesõbralik elukeskkond. Majade vahel ei ole autoliiklust, vaid rohealad ja mänguväljakud. Tänu majade juurest algavale Reidi tee kergliiklusrajale on tegu ideaalilähedase asukohaga kõikidele aktiivset eluviisi harrastavatele inimestele. Südalinna jalutab 15 minutit ja samas on siinsamas olemas ka ühistranspordipeatused nii bussidele kui trammile.

Kui otsid kodu esinduslikus ja mugavas piirkonnas, siis see on just sulle loodud!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).