Hind
390 000 €
Ruutmeetrihind
6 141,73 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 63.50 m2

Asukoht

Aadress: Pirita tee 20a/2, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12906 / 746038321714614000
Pindala: 63.50 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 18.50 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2018
Valmidus: Uus
Energiamärgis: B
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Konditisioneer, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 5 / 10

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • kliimaseade
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüki on tulnud uue sisustuse ja viimistlusega 2-toaline korter, mis asub prestiižse Meerhof 2.0 elamu 5. korrusel. Asukoht ja korter on ideaalne Sulle, kes Sa hindad kvaliteeti, ainulaadsust ja mugavust.

KORTER:
Merevaatega korter asub maja 5.korrusel. Kogu korteri ulatuses on avar, 18 m² suurune terrass, millelt avanevad kordumatud päikeseloojangud, unikaalne Tallinna vanalinn ja südalinna kõrghooned.
Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid ja naturaalseid materjale. Kogu sisustus on tuntud brändidelt nagu Eichholtz, Bontempi, AXOR, Trowbridge, Miele, Villeroy & Boch.
Suurte, avarate akendega elutuba avaneb suurele rõdule, lastes korterisse sisse rohkelt päevavalgust ja pakkudes hämmastavaid vaateid. Kogu korter on sisustatud heledates toonides, luues sooja ja koduse tunde.
Nutika kodu funktsioonid: Korter on ühendatud nutika kodu süsteemiga, mis võimaldab juhtida kütet, jahutust ja ventilatsiooni nutiseadmest, lisaks jälgida kütte-, vee- ja elektritarbimist.
Lisamugavused: Magamistoas on avar walk-in garderoob, korteris on konditsioneer, et ka suvisel ajal oleks sisetemperatuur mõnusalt jahe. Vannitoas on nutikalt seinanišši paigutatud pesumasin ja kuivati (BOSCH). Meelelahutus on tagatud 75″ ja 65″ Samsungi teleritega elutoas ja magamistoas.
Köök on tellitud Saksamaa kvaliteetmööblitootjalt Schmidt. Köögis on olemas kõik vajalik mugavaks toimetamiseks – piisavalt kapipinda, kvaliteetne integreeritud tehnika (Miele nõudepesumasin, induktsioonpliidiplaat, ahi ja SMEG külmkapp)

PARKIMINE JA PANIPAIK:
Korteri juurde kuulub turvaline parkimiskoht soojas garaažis koos panipaigaga, mille hind on 30 000 eurot ja mis lisandub korteri hinnale.

MEERHOF 2.0 RESIDETNS:
Meerhof 2.0 on 10-korruseline äri- ja eluhoone, mis pakub oma elanikele luksuslikku mereäärset elukeskkonda. Hoones on gaasiküte vesipõrandakütte baasil, mille eest tasutakse mõõdetud kulu järgi, ja katusel asub päikeselektrijaam. Kõik sissepääsud ja üldalad on turvakaamerate jälgimise all.

Asudes kesklinna ja Pirita vahelisel alal, pakub Meerhof 2.0 unikaalset asukohta, mis ühendab Kadrioru romantikat ja rahu linnaelu mugavusega. Imeline Pirita promenaad on otse sinu ukse ees, ideaalne nii jalutuskäikudeks kui spordiks. Jalutuskäigu kaugusel on Pirita rand ja jahtklubi, Lauluväljak, Kadrioru park, KUMU ja mitmed restoranid.

Meerhof 2.0 pole lihtsalt hoone; see on elustiil. Haara luksusliku elamise võimalusest Tallinna ühes ihaldusväärseimas asukohas, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud, et pakkuda võrdlematut elamiskogemust.

Sinu unistuste kodu ootab Sind Meerhofis.

Täpsema info osas võtke ühendust:
Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).