Hind
850 000 €
Ruutmeetrihind
5 685,62 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 149.50 m2
kinnistu pindala 932.00 m2

Asukoht

Aadress: Andrekse tee 39, Pirita linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12864 / 970242696499519700
Pindala: 149.50 m2
Krundi suurus: 932.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 4
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2022
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78402:203:0105
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kamin, Kohalik gaasiküte

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Pirita kõige prestiižsemas piirkonnas, Andrekse teel, on müüki tulnud luksuslik 5-toaline paarismaja osa. Maja on ideaalne perele, kes hindab privaatsust, vaikset asukohta, looduslähedust ning kvaliteeti.

Majas on kõik, mida vajad mugavaks ja nauditavaks eluks – Sinule jääb vaid sissekolimise rõõm. Müügihind sisaldab kvaliteetset sisseehitatud kohtkindlat mööblit ja integreeritud tehnikat.

Maja valmis 2022 aasta lõpus ning on praktiliselt täiesti uus.
Soovi korral on võimalik juurde osta ka kõrvalolev 136 m² suuruna majaosa. Kokku on ruutmeetreid kahe majaosa peale 285.5.

PLANEERING
Kahekorruselise maja esimesel korrusel asub roheliste vaadete suunal avanev elutuba, söögituba ja köök. Lisaks asub veel esimesel korrusel saunakompleks, kus on nii soome saun kui aurusaun, praktiline majapidamisruum ja külaliste tualett. Eraldi sissepääsuga on lisaks veel ka tehnoruum. Teisel korrusel asub põhimagamistuba, mille juurde kuulub garderoob ja vannituba. Lisaks on veel kaks magamistuba, inspireerivate vaadetega kodukontor ning teine vannituba.
Maja avaneb kolmel suunal. Läbimõeldud arhitektuur, planeering ning väga oskuslik haljastus tagavad majaelanike privaatsuse.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistluses on läbivalt kasutatud väga kvaliteetseid materjale, pastelseid ja rahulikke toone, mis koos suurte aknapindadega annavad veelgi kogu majale valgust ja avarust juurde. Seinad ja laed on värvitud, põrandal on naturaalne tammepuidust kalasabaparkett. Maja on praktiliselt uus ja väga vähe kasutust saanud.

KINNISTU
Müügisoleva majaosa juurde kuulub kinnistu lõuna ja läänepoolne osa kinnistust, mis on kenasti haljastatud.

TEHNOLAHENDUSED JA KONSTRUKTSIOONID
Soojusvarustuse allikaks on autonoomne gaasikatel, paigaldatud on soojusvahetiga ventilatsiooni süsteem ja tsentraalne konditsioneer. Küte on vesipõrandakütte baasil ja on tubade põhiselt reguleeritav. Maja energiamärgis on B.
Maja seinad on väikeplokist, vahelagi ja katus on raudbetoonpaneelidest. Sisetrepp on valatud betoonist j astmed on kaetud tammepuiduga. Aknad ja lükanduksed on kolmekordsed selektiivklaasiga puitraamidel. Fassaad on osaliselt krohvitud, osa on puit ning osaliselt on paigaldatud fassaadipaneelid.

PIIRKOND
Tegemist on ideaalse koduga nendele, kelle jaoks on oluline looduslähedus ja turvaline elukeskkond. Samas on kõik eluks vajalik mugavalt lähedal. Kesklinna jõuab autoga 15 minutiga. Lähim kool ja lasteaed asuvad Meriväljal. Lühikese jalutuskäigu kaugusel on kaunis Pirita rand, mitmed söögikohad, spordiklubid, valik toidukaupluseid ning terviserajad. Olemas on hea ühistranspordi ühendus kesklinna suunal. Lähim bussipeatus on kõigest 100 m kaugusel.

Täpsema info osas võtke ühendust:
Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).