Hind
164 900 €
Ruutmeetrihind
3 082,24 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 53.50 m2

Asukoht

Aadress: Kaupmehe tn 16, Raadi-Kruusamäe, Tartu linn, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12836 / 166710794552068830
Pindala: 53.50 m2
Tubade arv: 2
Rõdu suurus: 9.20 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2020
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 79401:006:0769
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 3 / 4

Lisad

  • parkett
  • dušš

Müüa avar ja päikeseküllane 2-toaline korter kõrgelthinnatud Raadi alevis.

Korter paikneb 2020.aastal ehitatud 4-korruselise B energiaklassi korterelamu 3. korrusel.

Pakkumise suurimateks plussideks on:
– suur õhtupäikesele avatud rõdu
– 2 parkimiskohta
– praktiline planeering
– majas lift

KORTER
Korter asetseb trepikojas koridori lõpus ja keegi korteri uksest ei möödu, mis tagab vaikuse ja privaatsuse.
Korteriomandi üldpind on 65,7 m², sh
Eluruumi pindala 53,5 m²,
Rõdu 9,2 m²
Panipaik 3,0 m²

PLANEERING
Ruumiplaneeringult asuvad korteris mahuka garderoobkapiga esik, suure rõduga elutuba, avatud köök, magamistuba ja tualett-duširuum (vt plaan fotode juures).
Korter on praktilise ruumipaigutusega – ruumikas köök on avatud elutoa osa, samas paikneb elutoast eraldatuna. Elutoa suured aknapinnad muudavad korteri väga valgusküllaseks. Suur rõdu on vaatega lõuna- ja õhtupäikesesse ning kaugusesse üle madalate naaberelamute. Avarale rõdule mahub ära mõnus nurgadiivan, kus pere ja sõpradega aega veeta.

SISEVIIMISTLUS JA SISUSTUS
Siseviimistluses on kasutatud naturaalseid ja kaasaegseid materjale, põrandaid katab naturaalne õlitatud puitparkett. Magamistuba on kujundatud maitsekates ja rahulikes toonides. Köögimööbel on varustatud integreeritud Electrolux tehnikaga – olemas on nõudepesumasin, elektriahi, induktsioonpliit, mikrolaineahi ja külmkapp.
Kogu sisustus müügihinna sees.

Korteril on plastikprofiilidest kolmekordse klaasiga pakettaknad. Rõdupiirded on värvitud terasprofiilidest, millesse on paigaldatud lamineeritud ja karastatud klaasist ruudud, põrandal on puidust restid. Korteri välisuks on tammespooniga puituks, varustatud uksesilmaga. Siseuksed on kerged puituksed.

TEHNOSÜSTEEMID
Värske õhk on tagatud autonoomse ventilatsioonisüsteemiga, mis koosneb välisseintes paiknevatest Twinfresh soojustagastusega õhuklappidest ning duširuumis ja köögis olevast sundväljatõmbe süsteemist.
Hoones on oma katlamaja, mis on varustatud maagaasil töötava kondensaatkatlaga. Küttekehadeks radiaatorid. Ühistu on tegemas ettevalmistusi liitumiseks linna keskküttevõrguga. Duširuumis on lisaks elektriline põrandaküte.

Majale on määratud projektijärgne energiaklass B.

LISVÄÄRTUSED
Müügihinnas sisaldub 2 parkimiskohta. Kinnistul on lisaks ka külalistele mõeldud parkimiskohad. Keldris on lukustatav panipaik 3m² ja eraldi jalgrattahoidla.

KAUPMEHE 16 KORTERELAMU
Kortermaja on kaasaegne ja energiatõhus, vastab ehituslikult B energiaklassi nõuetele ja on väga soodsate kommunaalkuludega. Välisseinad ja korteritevahelised seinad on laotud betoonist väikeõõnesplokkidest. Hoone välisseinad on kaetud 20 cm paksuse soojustusega (EPS), mis on viimistletud krohviga. Korterite siseseinad on kipsplaatidest metallkarkassil. Elamul on lamekatus, kaetud kahekordse SBS kattega. Hoone välisuks on metallprofiilist ja klaasitud. Maja on varustatud fonolukusüsteemiga.

ASUKOHT
Kaupmehe 16 asub Tartu linna piiril uuselamute piirkonnas, ümbritsetud kauni loodusega. Elamukvartal asub 7 minutilise autosõidu kaugusel Tartu kesklinnast (ca 3 km). Südalinnaga ühendab ka ühistransport (liin nr 7) ja lisaks käib valla bussiliin. Ideaalne ümbruskond pakub avarust, lastele mänguväljakuid ja sportimisvõimalusi sh ca 10 km pikkune kergliiklustee Kõrvekülla. Maja asukoht on terviklikus keskkonnas, arvestades privaatsust, mugavust ja turvalisust. Paarisaja meetri raadiuses asuvad 2 toidukauplust (Coop, Grossi), lasteaed ja tankla. Maja vahetus läheduses on ka bussipeatus.

Maja ümbrus on kauni haljastusega, istutatud puud, põõsad ja hekid ning rajatud muruplats. Autoteed- ja platsid on asfalteeritud, käiguteed kaetud betoonkividega. Maja juures asub laste mänguväljak. Kaupmehe tänava läheduses asub park, kuhu on rajatud erinevad mänguväljakud, tänavakorvpalli väljak. Mõeldud on ka lemmikloomadele.

Lisaväärtust annavad läheduses asuvad Raadi järv, Raadi mõis, Eesti Rahva Muuseum (ERM), mitmed kauplused, Seikluspark, Tartu Lumepark ja kergliiklusteed. Piirkonda planeeritakse ka Tartu Erakooli filiaali ehitust.

Raadi piirkond on väljakujunenud taristuga, turvaline, peresõbralik ja kiiresti arenev linnaäärne piirkond.

Lisainfo saamiseks võta palun julgesti ühendust ja lähme sinu uut kodu vaatama.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).