Hind
485 000 €
Ruutmeetrihind
4 619,05 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 105.00 m2

Asukoht

Aadress: Lahepea tn 11, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12801 / 516378696739655740
Pindala: 105.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 13.80 m2
Ehitusaasta: 2022
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:101:5449
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte, Maaküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 4

Lisad

  • saun
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müügile on jõudnud praktilise planeeringuga 4-toaline perekorter LIVENi Uus-Meremaa arenduses.

Korter asub maja esimesel korrusel ning on läbi maja planeeringuga. Selles neljatoalises kõrgete lagede ja põrandast laeni akendega korteris paiknevad köök, elutuba, peamine magamistuba koos rõduga õhtupäikesega sisehoovi poole ning kaks ühise lodžaga magamistuba hommikupäikese ja metsa poole. Peamine magamistuba on oma garderoobi ja luksusliku pesuruumiga, kus asuvas kivivannis on mõnus lõõgastuda. Lisaks on kodus teine pesuruum avara saunaga ning eraldi tualettruum. Korteri köetav pind on 105m² millele lisandub kaks rõdu pindalaga 13.8m².

Köök on sisustatud kõige vajaliku ning kaasaegsega- külmkapp, induktsioonpliit, nõudepesumasin. Põrandaid katab ühelipiline tammeparkett

Korteris on kaugküte ja soojustagastusega ventilatsioon. Igas toas saab põrandaküte temperatuure reguleerida vastavalt soovile.

Korteri juurde kuulub 1 parkimiskoht garaažis. Parkimine on maja all kütteta ja loomuliku ventilatsiooniga parklas. Garaaži sisenedes tunneb numbrituvastus registreeritud auto ära ja avab värava. Parkimiskorruselt saab liftiga mugavalt oma korrusele sõita. Maja all on oma kinnine jalgrataste hoiuruum ning lisaks on elanike kasutada kaks rataste hooldus- ja pesuruumi.

Korteril on kehtiv garantii arendaja poolt.

Uus-Meremaa A-energiaklassi majad on loonud PIN Arhitektid, kellele oli inspiratsiooniks ümberkaudne loodus. Samuti on majad paigutatud nihkes asendisse, et igal kodul oleksid võimalikult head vaated ning õueala veidi mängulisem. Sisehoovi on rajatud puhkeala ja laste mänguväljak. Jalutuskäigu kaugusel on meri ja Stroomi rand. Mere äärde on rajatud kergliiklusteed, mis on ühendatud kesklinna, Nõmme ja isegi kuni Vääna-Jõesuuni välja. Naabruses on linnuvaatlustorn, Stroomi metsapark, Merimetsa tervisekeskus ja Selver. Kesklinn on ca 5 minuti autosõidu kaugusel, bussipeatused ca 200 m

Viiest majast koosneva terviku keskele jääb roheline autovaba ala, kus jalutada või pingil omi mõtteid mõlgutada. See on koht, kus lapsed saavad mängida ja koos loodusega suureks kasvada. Õueala on kujundanud tunnustatud maastikuarhitekt Edgar Kaare.

Stroomi rand jääb Lahepea tänava majadest vaid paarisaja meetri kaugusele, männimets kasvab kohe teispool tänavat ja Stroomi-Kakumäe terviserada lookleb mõnekümne meetri kaugusel. Kesklinna sõitmiseks kulub autoga vaid 10 minutit ning bussipeatused asuvad jalutuskäigu kaugusel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).