Hind
425 000 €
Ruutmeetrihind
4 284,27 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 99.20 m2

Asukoht

Aadress: Tehnika 33, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12751 / 759387967481394300
Pindala: 99.20 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 12.50 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2015
Valmidus: Valmis
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:108:0310
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Põrandaküte, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 5

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp

Müügile on tulnud hinnatud Kassisaba piirkonnas avar, 12.5 m² suuruse sisehoovi poolse terrassi ja saunaga perekorter.

PLANEERING
Korteri koosseisu kuulub esik, avar elutuba koos köögi osaga, kolm magamistuba, vannituba, saun ja tualett. Suureks boonuseks on hommiku ja päevapäikese suunal avanev 12.5 m² suurune hoovipoolne terrass, panipaik maja 1. korrusel ja garaažikoht ühele autole maja 0. korrusel.

SISEVIIMISTLUS
Siseviimistluses on valdavalt kasutatud heledaid ja pastelseid toone. Seinad ja laed on värvitud, seinad osaliselt tapetseeritud, põrandal on naturaalspoonist parkett. Korteris on kvaliteetsed täispuidust siseuksed, mis on viimistletud tammepeitsiga, et veelgi rohkem esile tuua nende ehedust ja naturaalsust. Uksed on samas toonis aknaraamide ja põrandaga.

Korteri üldpind on 99.2 m², millele lisandub 12.5 m² sisehoovi poolne terrass
Elutuba-köök – 42.7 m²
Magamistuba 1 – 17.5 m²
Magamistuba 2 – 16.5 m²
Magamistuba 3 – 9.8 m²
Esik – 4.4 m²
Vannituba ja saun – 7.1 m²
WC – 1.2 m²

Avaras elutoas on kaks maast laeni akent pääsuga terrassile. Aknad avanevad sisehoovi poole. See tagab privaatsuse, vaikuse ning pakub kodu omanikele rohkelt rohelust.
Elutoa osas on mahukas köök, kus on olemas kõik vajalik mugavaks kokkamiseks koos piisava hulga tööpinnaga. Kööki on paigaldatud eraldi veefilter joogivee jaoks.

Vannitoas on kahele inimesele mõeldud massaaži funktsiooni ja LED-valgustusega mullivann, mis annab hubase spaa tunde.
Korteris olev saun on ehitatud eritellimusel – saunalava on kvaliteetsest tumedast termopuidust. Laudis on haavapuust, kerise tagusesse seina on paigaldatud kvaliteetne kivivooder. Saunale annab korralikud kuumakraadid 6 kW Narvi elektrikeris.

Kolmekordse klaasiga puitpakettaknad tagavad rahuliku une kõikides magamistubades. Korteris on soojustagastusega sundventilatsioon ja vesipõrandaküte. Põrandaküte on jaotatud tsoonideks ning temperatuuri saab ruumipõhiselt reguleerida. Maja katusel paiknevad päikesepaneelid.

PANIPAIK JA PARKIMINE
Korteri juurde kuulub maja 1. korrusel paiknev 3.7 m² panipaik. Samuti kuulub korteri juurde elektriauto laadimispunktiga parkimiskoht garaažis. Panipaik ja parkimiskoht kuuluvad korteri hinna sisse.

MAJA
Maja on ehitatud 2015 aastal. Viiekordse korterelamu välisseinad ja põrandad on raudbetoon paneelidest ning on korralikult soojustatud, mistõttu on majas olevad korterid hea helipidavusega nii välis- kui ka sisemüra suhtes. Korralik soojustus tagab madalad küttekulud ka kõige külmematel talvekuudel. Maja energiaklass on A.
Majas on vaid 23 korterit. Korteri kommunaalkulud on suvisel ajal ca 150 eurot ja talvisel ajal ca 260 eurot.
Korteriühistul laenu pole.
Loomulikult on majas olemas ka lift, mis võimaldab garaažist mugavalt korterisse pääseda. Lastega perede jaoks on suureks eeliseks maja sisehoovis asuv mänguväljak. Samas majas on mitmeid lastega peresid, nii et mängukaaslaste puudust ei peaks olema. Läheduses on ka mitmeid parke – Falgi, Koidu, kus lastel on tore mängida.

PIIRKOND
Korter asub hinnatud Kassisaba linnaosas, kus jalutuskäigu kaugusel on vanalinn, Telliskivi Loomelinnak, Balti Jaama turg ja Kristiine kaubanduskeskus. Lähiümbruses asub samuti Jakob Westholmi Gümnaasium, Tallinna Euroopa Kool, Tallinna Kelmiküla Lasteaed ja Tallinna Kunstikool.
Lähim ühistranspordipeatus asub majast 300 meetri kaugusel.

Kui tunned, et see võiks olla Sinu pere järgmine Kodu, helista ja läheme koos vaatama.

Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa
LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida premium-klassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).