Hind
245 000 €
Ruutmeetrihind
6 125,00 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 40.00 m2
kinnistu pindala 2294.00 m2

Asukoht

Aadress: Riia tn 22, Tartu linn, Tartu linn, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12677 / 200617057211924160
Pindala: 40.00 m2
Krundi suurus: 2294.00 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 3.00 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 79501:002:0630
Ehitise materjal: Paneel
Korruse number / korruste arv: 8 / 8

Lisad

  • mööbel
  • kliimaseade
  • parkett

Pakkumisse on tulnud õdus 2-toaline korter, mis asub uues terviklikult arendatud Riia Kvartalis.

Korteris on garderoobiga esik, wc-duširuum, avatud köök-elutuba ja garderoobiga varustatud magamistuba. Korter asub elamu viimasel korrusel, privaatsus on seega keskmisest kõrgem. Aknad on vaatega nii uutest hoonetest koosneva hoovi poole kui Filosoofi tänava poole. Tegemist on päiksepoolse ja valgusküllase küljega. Elutoast pääseb ka 3 m² suurusele rõdule.

Laed ja seinad on värvitud, põrandatel ühelipiline naturaalparkett, 3-kordsed puitpakett-aknad, paigaldatud on ka pimendavad kardinad. Sanitaarruumi seinad ja põrand on kaetud suuremõõtmeliste kiviplaatidega, paigaldatud on kvaliteetne sanitaartehnika ja vannitoamööbel.

Korter on valdavalt möbleeritud, esikus on peegelustega sisseehitatud garderoobikapp, nagu ka magamistoas, olemas on lai voodi, köögis integreeritud köögimööbel koos köögitehnikaga (nõudepesumasin, praeahi, elektripliit, külmik, mikrolaineahi, pesumasin). Kogu korteri tehnika ja mööbel on uued ja kasutamata.

Korteris on tsentraalne kaugküte, jahutust pakub konditsioneer, kasutusel on videokaameraga interaktiivne ukseavamissüsteem, korter on valvestatav. Nii valvesüsteem, jahutussüsteem kui küttesüsteem on interaktiivselt distantsilt reguleeritavad. Internetiühendust pakub AS Telia, olemas on soojustagastusega sundventilatsioon.

Küttega keldrikorrusel on keldriboks suurusega 3 m². Ka siin on mõeldud kvaliteedile, paigaldatud on terasuks, kuid samuti on toodud keldrisse serverivõimalus ja ühendatud kaabeldus 8. korruse korteriga.

Köetavas maa-alusel parkimiskorrusel käib korteriga kaasas mugava juurdepääsuga kindel parkimiskoht. Kui Sa vajad Tartusse väiksemat, kuid kõikide mugavustega eksklusiivset korterit, siis oled selle leidnud!

PS. Omanik on valmis arveldama ka krüptorahas või Bitcoinides.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).