Hind
209 000 €
Ruutmeetrihind
1 607,69 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 130.00 m2
kinnistu pindala 1562.00 m2

Asukoht

Aadress: Taramaa tee 18, Türisalu küla, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12637 / 551405612627302460
Pindala: 130.00 m2
Krundi suurus: 1562.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 1990
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 19813:008:0060
Ehitise materjal: Puit
Küte: Ahi, Kamin, Elektriline, Põrandaküte, Kombineeritud küte, Õhksoojuspump

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon lokaalne
  • pesumasin
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa 1990 aastal ehitatud suvemaja Türisalus, mis on 2005 aastal renoveeritud ning suurendatud aastaringseks kasutamiseks. Kinnistul asuvad hoonetest elamu 130 m²(ehitusregistri andmetel 70,5m²), kasvuhoone ja pisike majandushoone (pole ehitusregistrisse kantud).

ASUKOHT JA KINNISTU

See hästi hooldatud ja armas kompleks asub looduskaunis, Türisalu piirkonnas, Tallinna linnast linnulennul 30 km kaugusel. Tegemist on rahuliku ja vaikse piirkonnaga. Läheduses kõik eluks vajalik: Keila-Joa ja toidupood 3km kaugusel, lähim kool asub 10 km kaugusel Vääna-Jõesuus, lähim lasteaed 15km kaugusel Murastes. 2024 aastal avatakse uus Vääna-Jõesuu lasteaed, 10km kaugusel. Lohusalu laht 3km kaugusel. Kinnistu paikneb Taramaa tee ääres, tupik tänaval. Kinnistule juurdepääs on aastaringi tagatud. Sellel suurel 1562m² suurusel kinnistul on 2 õunapuud, peenramaa, üks kasvuhoone, pirnipuu ja kirsipuu. Maja ees bassein, mida suveks täidetakse. Kompleks on ümbritsetud aiaga, sissepääsu ääristavad võimsad elupuud.

HOONE JA PLANEERING

Elumaja on romantilises stiilis, esimesel korrusel avatud köögiga elutuba, WC ja vannituba saunaga ning esik. Teisel korrusel on kaks magamistuba ja trepihall. Maja on renoveeritud 2005 aastal, mil ehitati juurde rõdu ning teise korruse laed kõrgemaks. Kandekonstruktsioon ja välisseinad on esimesel korrusel fiboplokkidest ja teisel korrusel puidust, vahe- ja katuselaed puidust, katusel on kivi, välis- ja siseuksed puidust, aknad 2-kordsed pakettaknad. Hoone põhikonstruktsioonide ehtustehniline seisukord on hea ja ka välisviimistlus korralik. Hoonel puudub kehtiv energiamärgis, kasutusluba ja korrektne dokumentatsioon. Esimesel ja teise korruse põrandal on laminaatparkett, sanitaarruumides, koridoris ja köögis on keraamilised plaadi. Seinad on esimesel korrusel tapeeditud, teisel korrusel puit. Laed on puitlaudisega. Köögis on köögimööbel koos tehnikaga (külmkapp, keraamiline pliit, õhupuhasti). Ülejäänud sisustus jääb majja kokkuleppel.
Kinnistul asub kasvuhoone ning majapidamishoone.

KOMMUNIKATSIOONID

Majas on kaminahi ja õhksoojuspump ning elektri radikad. Vannitoas on olemas ka põrandaküte. Külmaveevarustus on lokaalne oma puurkaevust. Soe vesi tuleb 150l boilerist, mis on paigaldatud keldrisse. Kanalisatsioon on lokaalne kogumiskaevuga. Televisioon ja internet tuleb läbi valguskaabli.

LISAINFO
Helista ja küsi lisa, oled väga oodatud selle suurepärase kinnistuga tutvuma!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).