Hind
39 000 €
Ruutmeetrihind
3,39 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 11492.00 m2

Asukoht

Aadress: Uuetoa, Paslepa küla / Pasklep, Lääne-Nigula vald, Lääne maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12617 / 586349891085680300
Krundi suurus: 11492.00 m2
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 52001:004:0338

Igatsed pääseda eemale linnakärast, looduse rüppe, kus on rahu ja vaikus? Otsid kohta, kus saad nii suvel kui talvel oma akusid laadida, nautida jalutuskäike metsas või võrratuid päikeseloojanguid mererannas ning leida ammu kaotatud meelerahu?

KINNISTU
Uuetoa kinnistu asub Läänemaal Noarootsi poolsaarel rahulikus Paslepa külas kauni loodusega piirkonnas. Siin metsa sees on hea energia, kitsed, jänesed ja rebased on siin sagedased külalised. Maatükk on puhastatud võsast, alles on jäetud sihvakad männid, mis on ühtmoodi kaunid nii suveroheluses kui talviste lumemütsidega. Suurepärane koht, kuhu rajada oma unistuste suve- või päriskodu.

Kinnistu asub kõvakattega tee kõrval ja mahasõit krundile on juba rajatud. Kinnistule ei ole seatud detailplaneeringut ehk kodu rajamiseks on vajalik võtta vallast projekteerimistingimused. Kinnistut läbib elektriliin ehk elektriga liitumine on väga lihtne. Imatralt võetud pakkumise kohaselt peaks liitumise hind jääma 1500-2000 euro kanti.

ASUKOHT
Aastani 1770 oli Noarootsi eraldi saar ja merepõhja kõrgeim punkt oli selles kohas, kus praegu asub Paslepa mõis. Saared sulandusid aga järk-järgult üksteisega ja nende ühendamine mandriga toimus 19. sajandi keskel. Uuetoa kinnistu asub Paslepa mõisast vaid kilomeetri kaugusel.

Pürksi keskuseni on 4,5 km, kus asub Noarootsi lasteaed, põhikool, gümnaasium, pood, lokaal, rahvamaja, raamatukogu, perearst. 9 km kaugusel asub Österby sadam, meri ja liivarand. Seal on väikelaevadele mõeldud sadam koos paadi slipiga.

Haapsalu on 33 km ja Tallinn 105 km kaugusel.

Kui eelnev kirjeldus tekitas Sinus tunde, et tegemist võiks olla just Sinu tulevase kodupaigaga, HELISTA JA TULE VAATAMA!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).