Hind
208 000 €
Ruutmeetrihind
3 701,07 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 56.20 m2

Asukoht

Aadress: Jakobi 25, Tähtvere, Tartu linn, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12601 / 241587055477835780
Pindala: 56.20 m2
Tubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2015
Valmidus: Valmis
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: C
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • internet
  • parkett
  • dušš

Müüa avara planeeringuga 2-toaline korter suurepärases asukohas Tartu vanalinna muinsuskaitsealal miljööväärtuslikus piirkonnas.

KORTER
Korter paikneb elamu kõrgel esimesel korrusel ja kõik aknad on vaatega hommikupäikese poolsele Supilinnale.

Korter paikneb 1.korrusel, kuid Tähtvere tänava poolt vaadates on see kõrguse poolest 2.korrus, trepikoja poolt minnes on korter 1.tasapinnal. Põhisissepääs korterelamusse on Jakobi tänavalt, teine sissepääs ja pääs autoparklasse Tähtvere tänavalt. Trepikoja sissepääsule on paigaldatud videofonolukksüsteem (ekraan korteris).

Korteri koosseisu kuuluvad: esik mahuka garderoobikapiga, väike panipaik, avatud köögiga elutuba, magamistuba ja duširuum-tualett – üldpinnaga kokku 56,2 m² (vt korteri plaan fotode juures).

Planeeringult asetseb korter ühele poole maja, kõik aknad on rahuliku liiklusega Tähtvere tänava poole. Korteril on kolm prantsuse rõduga põrandani ulatuvat suurt akent, tänu millele on korter väga valgusküllane.

Hinna sees kohtkindel sisustus – köögimööbel koos integreeritud tehnikaga, garderoobikapid esikus ja magamistoas ning vannitoa sisustus.

VIIMISTLUS
Tubade põrandatel ühelipiline laudparkett, esiku, WC ja vannitoa põrandal keraamiline plaat. Tubade seinad värvitud. Siseuksed spoonviimistlusega. Puitraamidega pakettaknad.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Hinnas sees eraldi korteriomanditena soe parkimiskoht garaažis ja mahukas panipaik keldrikorrusel.

TEHNOSÜSTEEMID JA KÕRVALKULUD
Majas on ökonoomne gaasikatlamaja. Korteris on mugav põrandaküte ja korterist juhitav soojustagastusega sundventilatsioon. Soe vesi samuti oma katlamajast. Vee- ja elektriarvestid on varustatud kauglugeritega. Kiire internet (optiline valguskaabel). Olemas valvesignalisatsiooni kaabeldus.

Korteri igakuised kommunaalkulud on mõistlikud – talvel ca 150-180 eur (sh küte ca 40-60 eur, reservfond 18 eur) ja suvel kuni ca 90 eur, lisandub tarbitav elekter ja sideteenused.

JAKOBI 25
Elamu tunnistati Tartu Linnavalitsuse poolt 2015.aasta parimaks ehitiseks ajaloolises piirkonnas ehitatud uute korterelamute kategoorias.
Kümne korteri ja kahe äripinnaga korterelamu valmis 2015.aastal. Hoone kandvad seinad on monoliitbetoonist, vahelaed raudbetoonist. Viilkatusega katusekorrus on puitkarkassil. Fassaadi viimistlust ilmestavad puitlaudis ja savitellised. Katusekatteks on rullmaterjal ja valtsplekk.

ASUKOHT
Asukoht on 500 m kaugusel Tartu Ülikooli peahoonest, Raekoja plats ca 650 m. Ideaalne kodu ka autota liiklemiseks Tartu linna südames.

Vastan meeleldi kõikidele lisaküsimustele ja ootan teid korteriga tutvuma.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).