Hind
495 000 €
Ruutmeetrihind
2 822,12 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 175.40 m2
kinnistu pindala 1357.00 m2

Asukoht

Aadress: Tuisu tee 1, Üksnurme küla, Saku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12555 / 79416428337335860
Pindala: 175.40 m2
Krundi suurus: 1357.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2022
Katus: Plekk-katus
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: A
Katastri nr: 71805:002:0011
Ehitise materjal: Puit
Küte: Põrandaküte, Maaküte

Lisad

  • saun
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa uus 1-kordne hästi läbimõeldud planeeringuga A-energiaklassi eramu Saku Selverist 1,7 km kaugusel Üksnurme külas.

Maja on valminud ja kasutusluba väljastatud 2022. a lõpus. Hubase soojuse ja madalad küttekulud tagavad põrandaküte kvaliteetse Bosch maasoojuspumba baasil, 3-kordsed aknad ja soojustagastusega ventilatsioon.

Majas on esik, koridor, kuhu saab paigaldada ruumika garderoobikapi, suur, valgusküllane ja kõrge laega elutuba-köök (52,5 m²), sauna-ala, kus on avar eesruum, dušinurk ja WC, eraldi WC/duširuum, kus on ruumi ka pesumasina ja kuivati jaoks ning 4 magamistuba. Suure magamistoa juurde kuulub garderoobituba (4,6 m²) ning eraldi on veel üks panipaigaruum (2,5 m²).

Maja on väga hea planeeringuga – paremas tiivas on aktiivseks tegevuseks mõeldud elutoa ja köögi ala, keskel sauna-ala ning vasakus tiivas olevad magamistoad võimaldavad rahulikku omaette olemist ka siis, kui elutoa ja sauna poolel käib aktiivne tegevus.

Köögis on eritellimusel valmistatud kvaliteetne köögimööbel, Boschi tehnika ja Samsungi külmik. Põrandaid katab 1-lipiline tammeparkett ning niisketes ruumides on stiilsed ja hoolikalt valitud keraamilised plaadid. Kvaliteetsed kardinad ja pimendavad rulood on firmast Avaeksperdid.

Majas on tsentraalne vesi ja kanalisatsioon, Enefiti valguskaabliga internet (kõigis tubades on CAT6 internetipesad) ja G4S juhtmevaba valvesignalisatsioon.

Maja taga on osaliselt katusega kaetud avar terrass (69,8 m²), kus saab nautida pärastlõuna- ja õhtupäikest. Terrassile pääseb sauna-alast ja elutoast.

Majaesine kiviparketiga sillutatud ala mahutab kuni viis autot ja nendest kahele on ruumi varikatuse all. Varjualusest on ka eraldi sissepääsud tehnoruumi ja panipaika.

Kinnistu on ümbritsetud aiaga ja aia äärde on istutatud elupuuhekk. Auto liugvärav on puldist juhitav ja jalgväraval on fonoluku lisamise valmidus (kaabel on olemas).

Tuisu tee 1 asub Saku lähedal rahulikus eramajade ja suvilate piirkonnas. Tänav on kõvakattega ja valgustatud ning koolibussi peatus asub 100 m kaugusel. Saku vallal on plaanis sellel aastal ehitada Tuisu tee piirkonda laste mänguväljak ja välijõusaal ning mõne aasta jooksul ka lasteaed.

Saku on mõnus ja turvaline kodukoht, kus olemas on kõik eluks vajalik: lasteaiad, Saku Gümnaasium, poed, söögikohad, spordikeskus ja tervisekeskus. Tallinna kesklinn on 18 km kaugusel ning sinna pääseb mugavalt nii auto, bussi kui rongiga.

Kas tunned, et siin võiks olla sinu pere uus kodu? Helista või kirjuta mulle ja lähme koos vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).