Hind
137 000 €
Ruutmeetrihind
27,40 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 5000.00 m2

Asukoht

Aadress: Mäepealse tee 8, Alliku küla, Saue vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12530 / 845530554692511200
Krundi suurus: 5000.00 m2
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 72701:001:0885

Müügile on tulnud Tallinna linnalähedane kinnistu suurusega 5000 m² ning sihtotstarbega elamumaa 100%.

Kinnistu asub Tallinna külje all, hinnatud Alliku külas, Saue vallas valgustatud asfalttee ning kergliiklustee ääres. Valda läbivad Tallinna-Pärnu ja Tallinna-Haapsalu maantee ning Tallinna-Turba-Paldiski raudtee.Tallinna linna piir jääb 8 km kaugusele. Tallinna kesklinna jõuab autoga liigikaudu 25 minutiga.

Detailplaneering on kehtestatud ja projekteerimistingimuste järgi on võimalik ehitada üks peahoone/elumaja, kuni 2-korruseline, kõrgusega max. 8,5 m ja üks abihoone.
Maksimaalne lubatud ehitusalune pind kokku on 400 m².

Müügihinnas on liitumised tsentraalse veevõrguga ja elektriga 10A. Naaberpiirkondades on arendamisel tsentraalne kanalisatsioon, mistõttu on võimalik tulevikus ka oma kinnistule tsentraalne kanalisatsioon hankida.

Lähim bussipeatus asub 600 m kaugusel (samuti koolibussi peatus Saue ja Laagri koolidesse), rongipeatus – 2,6 km. Rongisõit Tallinna kesklinna kestab vaid 25 min. Vanamõisa vabaõhukeskus, kus toimub palju erinevaid laatasid, spordi- ja muusikaüritusi asub kõigest 2,5 km kaugusel.

Vaid 3 km ja mõneminutilise autosõidu kaugusele jääb Saue linn mitmekesiste huviringide, meelelahutus- ja söögikohtade, poodide ja muu mugavaks eluks vajalikuga. Sauel asuvad Perearstikeskus, Saue Riigigümnaasium, Saue kool, Linna Raamatukogu, noortekeskus, lasteaiad, spordirajatised, Saue Mõis, vallavalitsus, mitmed kauplused, apteegid ja ühistranspordipeatused (buss ja rong) ning muud olulised asutused. Saue vald on üha kiiremini arenev ja kasvav omavalitsus Tallinna külje all.

Kiire autosõidu kaugusel Tallinnast on võimalik nautida ümbritsevat loodust ja vaikust linnakärast eemal ning luua oma unistuste kodu!

Lisaküsimuste korral olen meeleldi abiks
Ruslan Koch
UUS MAA

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).