Hind
750 000 €
Ruutmeetrihind
1 792,97 €/m2
Lisainfo
tube 7 tuba
ruutmeetrit 418.30 m2
kinnistu pindala 8615.00 m2

Asukoht

Aadress: Vahi tee 37, Vahi küla, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12192 / 105795883774187360
Pindala: 418.30 m2
Krundi suurus: 8615.00 m2
Tubade arv: 7
Magamistubade arv: 5
Vannitubade arv: 4
Kööke: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2012
Katus: Plekk-katus
Valmidus: Valmis
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: A
Katastri nr: 19801:011:0851
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kamin, Konditisioneer, Maaküte

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

See kodu on privaatsust ja avarust armastavatele inimestele!

Stiilse arhitektuuriga hoone arhitekt on Jüri Okas (Arhitektibüroost J.Okas & M.Lõoke). Sisekujunduse autor Kätlin Õlluk.

ERAMU

Ristkülikukujulise põhjaplaani ja viilkatusega eramu üldpind kokku on 418,3 m² ning väärikas hoone paikneb kõrghaljastusega 8615m² suurusel kinnistul. Kõrghaljastusega kinnistu piiri läbib imeilus Vääna jõgi.

PLANEERING

Elamu esimesel korrusel: paikneb läbi kahekorruse kõrguva laega elutuba, köök-söögituba, mis moodustab kokku 108m², avar sissepääs (15,7m²) ja eraldi garderoobituba (7m²).
Lisaks paikneb esimesel korrusel saun (4,6m²), vannituba, tualett, garaaz (27,4m² aiamasinatele), tehnoruum (13,7m²) ja majapidamisruum (11,6m²).
Elutoa ümber paikneb päikeseline väliterrass.

Teisele korrusele viib kaunis disaintrepp. Valgusküllasest galeriikoridorist, avanevad sissepääsud ruumikatesse magamistubadesse ( 19m², 17,8m², 16,2m², 16,8m² ja 19,8m²), lisaks kaks dusśíruumi (7,3m²; 7,3m²), lisaks master bedroom, millest avanevad vaated kaunile maastikule – magamistuba, garderoob ja aknaga valgusküllane vannituba, moodustab kokku (50,1m²).

VIIMISTLUS

Siseviimistluses domineerivad ajatud värvid ja kvaliteetsed materjalid, mis toimivad üksteist täiendava kooslusena. Naturaalsest tammepuidust põrandad, peenkrohv ja paekivi kombinatsioonid.

EHITUSLIK INFO

Hoone kandekonstruktsioonid on projekteeritud raudbetoon-, teras- ja puitkonstruktsioonidel. Hoonest välja jääb monoliitsest raudbetoonist bassein ja müürid.
Peasissepääsu juurde on projekteeritud teraskonstruktsioonil autode varjualune, mis toetub postvundamendile.
Teisel korrusel on teljel A konsoolselt väljaulatuv osa, mida kannavad monoliitsed raudbetoonseinad. Katusekonstruktsiooniks on puitkarkass, mis osaliselt toetub terasraamidele ja – taladele ning kiviplokkseintele.
Hoone laotub monoliitsel vundamendil. Hoone esimesel korrusel on kandvad plokk ja raudbetoonseinad.

KÜTTESÜSTEEM

Küttesüsteemina on hoones kasutusel maaküte, küttetorustik paikneb põrandate all ja iga tuba on eraldi reguleeritav. Küttestüsteemi on liidetud ka päikeseküte.
Õhuvahetuseks on elamus sundventilatsioon, jahutuse eest vastutab maaküte. Hoone energiakulu vastab A klassile.

KINNISTU

Eksklusiivne 8621 m² suurune kinnistu asub tupiktänava lõpus ning piirneb kirde poolsest küljest kauni Vääna jõekaldaga. Kinnistu kirde poolsel küljel paikneb kinnistul kaunis kõrghaljastus ja kogu territooriumi ümbritseb aed.

ASUKOHT

Tallinna linnapiirist 10 minutilise autosõidu kaugusel paiknev armas väike Vahi küla, koosneb kaunitest ja uueväärsetest ühepereeramutest. Küla läbib heas seisukorras asfaldtee ja tänavavalgustus.
Turvaline ja sõbralik keskkond inimestele, kes hindavad looduslähedust, privaatsust kuid samas linnalähedust. Lähedal ka ühistranspordi peatus.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).