Hind
7 632 €
Ruutmeetrihind
16,00 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 477.00 m2

Asukoht

Aadress: ülikooli 2, Kesklinn, Tartu linn, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11781 / 545905724535703230
Pindala: 477.00 m2
Rõdu suurus: 39.10 m2
Panipaiku: 1
Küte: Keskküte, Konditisioneer
Korruse number / korruste arv: 6 / 6

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • garaaž
  • mööbli võimalus
  • dušš

Tehnoloogiaettevõte – otsime sind!

Tartu on ülikoolilinnale omaselt olnud sajandeid eri kultuuride ja keelte ristumiskoht, meelitades ligi IT-talente üle maailma. Sobivate talentide ühe katuse alla toomisel tekib koheselt küsimus, kust leida oma ettevõtte vajadustele sobivat äripinda.

Peagi on saabumas üüriturule Ülikooli 2 aadressil paiknev 477 m² suurune kesklinna äripind, mida iseloomustavad mugav asukoht ja atraktiivsed vaated linnale, lisaks tuleohutuse kaalutlustel automaatse pulberkustutiga varustatud serveriruum.

Ülikooli 2 ärihoonet tuntakse Tartus peaasjalikult SEB Panga peahoonena, kuid majja sisenedes leiab juba nii mõnegi tuntud ettevõtte.

Ruumid asuvad hoone viimasel, kuuendal korrusel, ja on vaatega nii Ülikooli kui ka Vanemuise tänavale. Äripinnal on 3 rõdu, mis soosivad suveilmadega ka värskes õhus töötamist.
Olemas on eraldi sanitaarruumid koos duširuumidega, mis võimaldavad töötajatel end pärast hommikust sörgi- või rattatrenni enne tööpäeva algust värskendada. Lisaks on kontoris ka hubane köök, kus mõnusalt lõunapause veeta ning akusid laadida.
Kontorisse on paigaldatud korralik ventilatsiooni- ja jahutussüsteem, et tõsta õhukvaliteeti ning selle liikumist erinevatel aastaaegadel.

Soovi korral on võimalik rentida parkimiskohta hinnaga 100 EUR/kuus.

Hoone kolmandal korrusel asub meeldiv Nepaali, Hiina ja Tai restoran Vaga Mama. Mugav asukoht võimaldab töötajatel külastada lõunapausidel ka teisi söögikohti kesklinnas ja selle vahetus läheduses.

Tundsid oma ettevõtte vajadused ära? Võta ühendust ja tule kontoripinnaga tutvuma.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).