Hind
604 900 €
Ruutmeetrihind
3 402,14 €/m2
Lisainfo
tube 8 tuba
ruutmeetrit 177.80 m2

Asukoht

Aadress: Järvesalu tee 7, Peetri alevik, Rae vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11625 / 457204282763996600
Pindala: 177.80 m2
Tubade arv: 8
Magamistubade arv: 6
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2025
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 65301:001:5942
Ehitise materjal: Kivi
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • parkett
  • eraldi sissepääs

Kõrgelt hinnatud Peetri aleviku keskuses on valmimas uue väikse arenduse teine etapp. Teises etapis luuakse 6 uut ruumikat kodu, mis on mõeldud peredele, kes soovivad rohkem ruumi, kõrget ehituskvaliteeti ja rahulikku elukeskkonda. Esimene väike kortermaja on endale juba kõik uued elanikud leidnud ning nüüd alustame teise ehk viimase etapiga. Maja valmimine on planeeritud 2025 aasta jaanuaris!

Kõik vajalik on jalutuskäigu kaugusel: lasteaiad, koolid, kauplused, söögikohad. Peetri alevik on turvaline piirkond nii lastele kui ka täiskasvanutele ja tänu ümbritsevale eramajade piirkonnale on vähem autoliiklust.
Iga korteri juurde kuulub ka korterisisene panipaik ning päikesepoolne terrass või rõdu. Lisaks on esimesel korrusel asuv panipaik ning parkimiskohad tõkkepuuga parklas.

Korteri nr 4. planeeringus on 6 magamistuba, elutuba, hobituba, 3 vannituba koos tualetiga, 1 eraldi wc ja lisaks ruum kodukontoriks või suuremaks garderoobiks. Korteris suur rõdu suunaga maja taha.

Arenduses on kokku kaks kolmekorruselist kortermaja. Kõik korterid on läbimõeldud planeeringuga ja ruumid on nutikalt ära kasutatud. Esimese korruse korteritel on avarad terrassid ja teise ning kolmanda korruse korteritel on rõdud. Valgust lisavad suured aknad.
Laste jaoks on maja juures mänguväljak.

Korteri hinnas sisaldub eraldiseisev panipaik ja neli parkimiskohta.

Kortermajad on rajatud raudbetoonist lintvundamendile. Hoone kandevkonstruktsioon on loodud täisbetoneeritud õõnesplokkidest ja raudbetoonist õõnespaneelidest. Välisseinad on soojustatud EPS ja PIR soojustusplaatidega ning fassaad on kaetud krohvi ja puitlaudisega. Hoone katus on soojustatud EPS soojustusplaatidega ja kaetud rullmaterjaliga. Helikindluse tagamiseks on korterite vahelised ja trepikoja seinad laotud täisbetoneeritud õõnesplokkidest. Korterite siseseinad on metallkarkassil kipsplaatseinad.
Soojust aitavad hoida 3-kordsed plastraamides selektiivklaasiga aknad. Korterite välisuksed on puidust ning siseuksed massiivliimpuitraamiga värvitud uksed.

Igal korteril on soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem ning mehhaaniline sissepuhke- ja väljatõmbesüsteem. Köögi õhupuhasti jaoks on olemas eraldi ventilatsioonitorustik, mis juhib õhu katusele.
Majade kütmiseks on õhk-vesisoojuspumpadel töötav küttesüsteem ning korterisiseselt on mugav vesipõrandaküte, mida saab toakaupa reguleerida.
Kõikidesse korteritesse on klientidel võimalus tellida ka jahutus, mille lisatasu on 4000 eur.

Majadel on olemas tsentraalne vee- ja kanalisatsiooniliitumine ning soe vesi tagatakse soojaveeboileriga. Korterisisene veearvesti on kaugloetav.
Majadele on arvestuslik energiaklass „A“.

*Kuulutuses olevad pildid on selle arenduse esimese maja erinevatest planeeringutest. Samuti tasub tähele panna, et hetkel on võimalus kaasa rääkida korteri siseviimistluses ja valida kas heleda või tumeda paketi vahel. Täpsemat infot küsi otse maaklerilt!

Vaata lisaks: https://peetripere.ee/

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).