Hind
145 000 €
Ruutmeetrihind
2 832,03 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 51.20 m2

Asukoht

Aadress: Kvartsi tn 16, Ränilinn, Tartu linn, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11380 / 107392542376819680
Pindala: 51.20 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 7.30 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2021
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 79301:001:0582
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 3 / 4

Lisad

  • pesumasin
  • mööbel
  • külmkapp
  • dušš

Müüa suurepärase vaatega kahetoaline kodu Tartu linna serval. Tegu on valgusküllase, sooja ja madalate kommunaalkuludega koduga, mille akendest avaneb vaade rohelusse! Panipaik, parkimiskoht ja mööbel on hinna sees!

KORTER
Korter on heas seisukorras valgusküllane, vaikne ja soe. Kolmandal korrusel asuv korter koosneb esikust, avatud köögiga elutoast, magamistoast ning duši- ja tualettruumist – pindalaga kokku 43,9 m². Suured kolmekordsed pakettaknad lasevad tuppa palju loomulikku valgust. Lisaks on korteril suur ja kauni vaatega rõdu (7,3 m²), kuhu pääseb nii elu- kui ka magamistoast.
Tubade seinte heledad värvitoonid muudavad korteri avaraks ja valgusküllaseks. Tubades on põrandad kaetud naturaalse puitparketiga. Esiku põrand ning duši- ja tualettruum on viimistletud keraamiliste plaatidega.
Korteris on soojustagastusega sundventilatsioon ja vesipõrandaküte. Kütte ja ventilatsiooni juhtimine toimub juhtpaneeli kaudu, lisaks saab iga ruumi eraldi reguleerida. Paigaldatud on kaugloetavad veemõõturid.
Müügihinnas sisaldub: köögimööbel koos nõudepesumasina, induktsioonpliidi, küpsetusahju ja külmikuga; vannitoas pesumasin, valamukapp ja peegel; esikus riidekapp; magamistoas garderoobikapp, voodi, öökapid ja laualambid; elutoas diivan, teleri alus, söögilaud ja neli tooli; lisaks valgustid ja aknakatted.

KORTERMAJA
Korter paikneb 2021. aastal valminud 4-korruselise liftiga elamu kolmandal korrusel. Kaasaegses elamus on ühendatud kõik mugavused ning tänapäevane ökonoomsus. Hoonele on määratud projektipõhine energiakasutuse klass B. Kortermaja haldamine ja korteriühistu juhtimine on usaldatud Räni Haldus.

LISAVÄÄRTUSED
Korteri juurde kuulub notariaalse kasutuskorraga määratud parkimiskoht maja ees ja panipaik suurusega 2,7 m² hoone 0 korrusel.

ASUKOHT
Elamu paikneb uute analoogse arhitektuuriga kortermajade kompleksis. Läheduses asuvad bussipeatused, lasteaed ja kauplused. Lõunakeskus on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Olemas kergliiklusteede võrgustik nii kesklinna kui ka linnast väljapoole suundumiseks.

Olete oodatud korteriga tutvuma!


Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).