Hind
750 €
Ruutmeetrihind
9,59 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 78.20 m2

Asukoht

Aadress: Siili tn 7b, Mustamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11329 / 474878721902309100
Pindala: 78.20 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 6.00 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1988
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 78405:504:0060
Ehitise materjal: Kivi
Korruse number / korruste arv: 5 / 8

Lisad

  • televiisor
  • mööbel
  • parkett

Üürile anda möbleeritud, suur perekorter köetava pinnaga 78 m², millele lisandub naabriga jagatavad pesukuivatusruum ja korteri kõrval asuv panipaik ning eraldi keldriboks.

KORTER
Korteri koosseisu kuulub suur elutuba koos avatud köögiga, kaks magamistuba, kabinet, kinnine lodža ja vannituba. Korteris on uus tammeparkett, uued tammepuidust uksed, söögitoolid, diivan, külmkapp, pesumasin ja kogu vannitoa sisustus. Samuti on uuendatud elektrisüsteem ja paigaldatud Vallox ventilatsioon. Läbi maja planeeringuga ja paksude kiviseintega, korter on väga vaikne ja soe. Samas kuumadel suvepäevadel jääb ta mõnusalt jahedaks. Korter asub 7 korruselise maja 5. korrusel, kust avanevad avarad vaated kesklinna kõrghoonetele ühelt poolt, ning maja kõrghaljastusele teiselt.

MAJA JA ASUKOHT
Hoone on äsja läbinud põhjaliku renoveerimise. Seinad on soojustatud, vahetatud aknad, välisuks, elektrijuhtmed ja küttesüsteem. Jaanuaris paigaldati ka uus lift. Samuti on plaanis uuendada laste mänguväljak, mis asub päikeselises majahoovis.

Lähiümbruses asuvad mitmed lasteaiad, koolid, kauplused ja söögikohad. Hea ühenduvus kesklinnaga. Lähim bussipeatus on 200m kaugusel. Tasuta parkimine maja ees.

ÜÜRITINGIMUSED
Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda:
– esimese kuu ettemaks 750 €
– lepingutasu 750 €+km

Selle korteri üürileandja kasutab Rendin (www.rendin.ee) üürilepingu mugavusteenust, mis vabastab üürniku tagatisraha maksmisest ja annab kaasa ootamatu sissetulekute kaotuse kindlustuse – koondamise ning tõsiste tervisemurede korral.

Alusta oma uue kodu üürimist oluliselt väiksemate stardikuludega – tagatisraha on asendatud väikese kuutasuga, mis on 2,5% üürisummast.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).