Hind
62 500 €
Ruutmeetrihind
6,56 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 9525.00 m2

Asukoht

Aadress: Otsa, Murika küla, Saaremaa vald, Saare maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11320 / 50204705005113310
Krundi suurus: 9525.00 m2
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 40301:001:0065

Müüa Murika Rannakülas paiknev 9925 m² suurune, oma betoonist kahurialusega kinnistu.

Elamumaa sihtotstarbega kinnistule on lubatud ehitada kuni 2,5 korruseline elamu, kõrgusega kuni 8 meetrit ja kuni kolm ehitusluba mittenõudvat abihoonet.

Kinnistule on rajatud oma puurkaev, olemas on elektriliitumine 3x16A , teostatud on hooldusraie mille käigus on puhastatud ehitusala ja planeeritavate juurdepääsuteede alla jääv ala. Võimalik koheselt alustada ehitustegevusega.
Kinnistule väljastatud kinnitatud ehitisteatis välisveevarustuse ja kanalisatsiooni koos omapuhastiga välja ehitamiseks.

Kinnistul paikneb betoonist kahurialus.

Kesk ilu, eemal maailma kärast ja mürast!
Murika Rannaküla paikneb Saaremaa põhjarannikul ja piirneb ühest küljest ligi kilomeetri pikkuse kauni rannajoonega. Lõuna poole jääb imeline Tuhkana ujumisrand ja teisele poole küla Pammana hoiuala ja Väinamere linnuala. Kinnistutel kasvab kaunis samblase aluspinnaga männimets. Läände avanev merevaade pakub kordumatuid loojanguid igal õhtul. Looduskaunis männimets aitab puhata nii vaimul kui kehal. Läheduses asuvad Panga pank, Angla tuulikumägi ja Triigi sadam.

Murika Rannakülasse on arendaja poolt rajatud sõidu- ja käiguteed, tõkkepuu ning viidad. Seatud on juurdepääsutee servituudid mille kaudu saavad kõik Murika Rannaküla elanikud mugavalt ligipääsu rannale.

Hinnale lisandub käibemaks.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).