Hind
399 900 €
Ruutmeetrihind
2 221,67 €/m2
Lisainfo
tube 6 tuba
ruutmeetrit 180.00 m2
kinnistu pindala 5431.00 m2

Asukoht

Aadress: Nõmmetuka tee 10, Liikva küla, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 10871 / 775882947851687300
Pindala: 180.00 m2
Krundi suurus: 5431.00 m2
Tubade arv: 6
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2020
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: C
Katastri nr: 19801:011:0889
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, õhk-vesi soojuspump

Lisad

  • saun
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • mööbli võimalus
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Liikvas ootab suure kinnistuga maja uusi toredaid inimesi, kes saavad nautida loodust, privaatsust ja luua ilusaid mälestusi linnalähedases ja vaikses piirkonnas.

KÖÖK
Avatud ning avar ning köök-elutuba (55m²) koos ruumika köögisaarega. Meeleolu aitavad luua mitmes variatsioonis töötavad LED-valgustid (Led) ning ka RGBW-Led-valgusriba, mida saab vastavalt soovile ja meeleolule reguleerida. Köögimööbel on eritellimusel tehtud/tellitud/valminud. Köögikappide karkassid on kasevineerist (mitte MDF, mis enamustel tänapäeva köökidel), mis tähendab, et ei pea muretsema sahtlitesse/kappidesse kuhjatava kaalu pärast. Kapid ja sahtlid mugavalt avatavad/suletavad “push-pull” süsteemiga. Töötasapinnad on naturaalsest tammepuidust (hooldatud Osmo vahaga).Tehnika on valitud samuti suurpere vajadusi arvestades. Nõudepesumasin – XL ja kuvab põrandale vastava pesutsükli värvi. XL-ahi. Kraanikauss, samuti XL (74x 40cm). Hetkel kasutusel gaasipliit/plaat (balloon kapis), kuid soovi korral saab vahetada induktsiooni või keraamilise pliidi plaadi vastu (valmidus olemas). Köögi teise seina on sisse ehitatud “kohvinurk”, kus on ruumi nii kohvimasinale, blenderile, veekeetjale, rösterile jms. Eraldi kapis asub ka suur integreeritud sügavkülmik!

“WALK-IN” KÜLMRUUM/KÜLMKAPP
Maja ja köögi kõige ainulaadsem on sisseehitatud suur külmruum (2m²)! Ehk siis Walk In külmkapp (mida võib kasutada ka sahvrina)! Külmruum on väga energiasäästlik. Voolutarbimine sama, mis tavalisel suuremal külmkapil, kuid ruumi 10X rohkem.
Selleks, et kõik vajalik ära mahuks on paigaldatud külmruumi sobivad metallriiulid, mille paigutust on vastavalt vajadusele võimalik lihtsasti muuta. Seinad ning põrand on plaaditud ja neid on lihtne puhastada. Liikumisanduriga valgusti. Külmruumi mootor asub tehnoruumis, mis tagab külmruumi vaikse toimimise.

ELUTUBA
Suur ja avar, ruumi jagub. Kamina valmidus on samuti olemas. Kõikides seintes pistikud, et ei peaks pikendusjuhtmetega jändama ja TV-seina viidud ka data-kaabli pistik, mis jookseb nõrkvoolu kappi (kohta, kus asub interneti ruuter). Laes mitmes variatsioonis töötavad spot-valgustid (led), mis paigaldatud ping-lae sisse ning ka RGBW-led-valgusriba, mida saab vastavalt soovile ka vilkuma panna või hämaraks timmerdada.

MAGAMISTOAD
Magamistuba nr 1. (13.5 m²). 2 keskmist magamistuba on peegelpildis (14.5m²). Viimane magamistuba (number 4) on “Walk In” garderoobiga. Garderoobi paigaldasime ajutiselt Ikea riiulite lahenduse ja teise seina torud, et kleidid ning muud rõivad oleksid kiiresti leitavad ja, et oleks ikka ülevaade kui “palju” on inimesel asju vaja. Garderoobi lahenduse ja sisustuse jätame uuele omanikule disainida. Kõikidesse magamistubadesse on viidud data-kaabel (pistik), et saaks TV-digiboksid või muud nutiseadmed max netikiirusega järgi ühendada.

SAUN
Saun ideaalne 6-8’le aga mahub ära ka 12 (hetke rekord). Leiliruumi seinad ning lagi on spetsiaalse musta sauna-vahaga töödeldud (suitsusauna efekt). LED valgustid seljatugedes ja lava all lisavad hubasust. Vesi/kraan ruumis olemas! Sauna kütab korralik Harvia keris, mida saad juhtida sauna eesruumist. Leili- ja pesuruumi vahel on klaassein, mis lisab avarust.

PESURUUM
Mitme erineva funktsiooniga vihmavee dušš. Vanni valmidus. Valgust annavad LED-spotid ja RGBW riba.

SAUNA EESRUUM/ MAJAPIDAMISRUUM
Meil on hetkel kasutusel majapidamise/abiruumina, kuid sinna võib vajadusel luua nii kontori- kui külalistetoa. Ruumist on otsepääs suurele terrassile. Põrand on plaaditud, sest peale leili vaja ikka saunast otse terrassile jahtuma minna, talvel lumme hüpata või tünnisauna nautida.

WCd
Majas on 2 WCd ja 2 pesuruumi.
VÄIKE WC on sauna eesruumis. Seinasisene wc pott, kraanikauss ja bidee dušš. Valgustus on liikumisanduriga . Seinad ja põrand plaaditud, mis teeb puhastamise/koristamise mugavaks. SUUREM WC on pesemisvõimalusega (erinevate funktsioonidega vihmavee dušš). Villeroy and Boch kollektsioonist seinasisene wc pott + bidee dušš. Kraanikausi kohal Led valgusega suur peegel (valguse tugevust saab muuta 1 näpu vajutusega). Kraanikausi all on kapp, kuhu mahuvad kõikvõimalikud vannitoa/meigi tarbed. Kraanikausi juures pistik .Valgustus – liikumisanduriga Led (kraanikausi kapi küljes), spotid laes, peegel (nagu mainitud) ja pesunurgas šampooni riiulite juures samuti.

TERRASS
Kogu terrass on suunatud päikese poole. Varalõunast kuni päikese loojumiseni. Terrassi pindala on 100m². Terrassi sisse on paigaldatud 2 meetrise diameetriga kümblustünn (puuküttega, 30kw, plastik sisuga, plastik kaanega), mida on kerge hooldada ning pesta. Tünni mahub vabalt 6 inimest. Tünnil on ka mulli- või filtrisüsteemi ja elektrikütte valmidus (elekter veetud). Meil oli plaanis ehitada osale terrassist ka vihmakatus ning selleks otstarbeks on tugipostid olemas. Kas ja millist katust teha, jääb uue omaniku otsustada. Kindlasti on võimalik paigaldada ka markiis. Meil hetkel kasutusel 3×3 pop-up varjualune/telk. Terrass on vahatud tumeda toonitud terrassi-õliga. Tuule takistamiseks ja naabritega privaatsuse loomiseks on ühes terrassi küljes kõrge puidust sein.Terrassile pääseb kolmest uksest. Elutoast 2 ukse kaudu ja saunaeesruumist.

KRUNT/AED
Krunt on omajagu suur. Robotniidukile valmidus ja koht on olemas. Kinnistul on tiik, mis jaguneb 2 naaberkinnistu vahel. Umbes 85% tiigist kuulub antud krundile. Puid ja rohelust on kinnistul palju . Lõkke tegemise koht ja pesukuivatamise rest/tivoli on ka olemas. Paigaldatud ka kasvuhoone. Kasvuhoone taga on väike peenramaa/aia nurk. Rabarber kasvab, must- ja punane sõstar samuti.

KUUR /PANIPAIK (15m²)
Kinnine osa/panipaik terrassi mööbli, niiduki, rehvide ja muu jaoks. Suvel võib kasutada ka kämpinguna. Avatud varjualune/osa mõeldud tünni- ja grilli puudele, kuid võib kasutada ka jalgrataste jm hoidmiseks. Valmis mais 2023.

PARKIMINE
Hetkel katteks freesasfalt. Sobivad tänavakivid ja lahenduse saab uus omanik ise valida. Maja välisukse ja tehnoruumi ees plaaditud betoon trepp/tasapind. Kui plaanis ehitada aed ümber kinnistu ja paigaldada liugvärav siis selleks on valmidus juba olemas.

TEHNILINE POOL
Ehitusel lähtutud põhimõttest, et kvaliteet maksab! Kogu maja tehnika on hoolega valitud.
Sooja toa ja vee eest hoolitseb Bosch (Compress 7000 iAW 9) õhk-vesi soojuspump, mida hooldab iga aastaselt Soojuskeskus. Garantii kuni 2024 septembrini. Võimalik ühendada internetiga ja nutirakendusega juhtida.
Terves majas vesi põrandaküte ja kõikides tubades valmidus paigaldada ruumitermostaadid. Temperatuuri andurid põranda sees, kaablid veetud tehnoruumi, karbik seinas. Soovi korral vaja termostaadid soetada. Omanikul pole vajadust olnud, kuna hoiab ühesugust temperatuuri terves majas.
Puhta õhu eest kannab hoolt soojustagastusega SystemAir ventilatsiooni agregaat (VTR500), mida vajadusel võimalik ühendada internetti ja juhtida nutirakenduse abil. Maja ventilatsioonitorustik on plastikust (Flexovent), mis minimeerib õhumüra ja ei kogu torude sisepinnale tolmu. Kõikides elu- ning magamistubades eraldi liinidel paiknevad sissepuhked ja väljatõmbed. Märgades ruumides, köögis, wc’des ning ka leiliruumis (lava all) väljatõmbed. Puhta vee eest hoolitsevad Miridon ASi poolt paigaldatud ja hooldatavad veepuhastusseade (PA07VF), mis eemaldab veest kõik üleliigse (raua, kareduse jne) ning õhueraldaja. Lisaks paigaldatud tarbevee tsirkulatsiooni pump, et sooja vee kiirelt kraanist kätte saaks.
Internet ja TV pilt tulevad praegu üle õhu (Telia 4G, kiirus 40Mb), kuid äsja said valmis kaabelvõrgu tööd, mis peaks toimima hakkama 2023 sügiseks. Majas on signalisatsiooni ja valsesüsteemide valmidus. Kõigi tubade laenurkades valmis kaablid (CAT5E), kuhu saab liikumisandurid/ kaamerad vms ühendada. Esikusse (nõrkvoolu kapi asukohta) kõik kaablid kokku toodud.

ASUKOHT
Tabasalu keskus 9km. Koolid ja lasteaiad lähedal. Kergliiklustee kuni Tabasaluni peaks valmima plaani kohaselt aastal 2024/2025.

KULUD
Kõik oleneb alati tarbimisest ja vajadustest. Aastane tarbimine jääb vahemikku 16000 – 17000kWh, mis teeb aasta lõikes kuu keskmiseks 1400kWh. Puistevill on värskelt paigaldatud November 2023, mis vähendas energiatarbimist 1/3 võrra. Seinad on Bauroc poorbetoonplokkidest, millele lisaks paigaldatud 150mm EPS-Silver soojustusplaadid, (soojuserijuhtivuse näitajad 22% paremad) mis võimaldavad saavutada suurema energiasäästu.
Aasta keskmised kulud: 2021: aasta keskmine 160€/kuus, * 2022: aasta keskmine 225€/kuus, * 2023: (jaanuar-mai) 200€/kuus.

LISA
Kuna maja on ehitatud kiirustamata, korralikult ja läbimõeldult, puudub majal hetkel kasutusluba, kuid seegi ootab vaid valla kinnitust.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).