Hind
119 000 €
Ruutmeetrihind
15,06 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 7902.00 m2

Asukoht

Aadress: Ülase tee 19a, Kopli küla, Rae vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 10699 / 41813041036856350
Krundi suurus: 7902.00 m2
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 65301:001:6357

Elamumaa Rae vallas, rajatava elamurajooni naabruses

Müügile on tulnud elamumaa Rae vallas, Kopli külas, Lagedi aleviku vahetus läheduses. Kinnistule lasub detailplaneeringu kohustus, vastavalt Rae valla poolt kehtestatud üldplaneeringu tingimustele. Üldtingimused sätestavad minimaalseks krundi suuruseks 1200m², kus ehitatava hoone suurus varieerub 10-15% vahemikus tulenevalt kinnistu lõplikust suurusest. Ühtlasi võimaldab üldplaneering eramu või kuni 4-boksilise ridaelamu rajamise. (kahe korruseline kuni 8 meetrit). Lõplikud tingimused sätestatakse detailplaneeringuga.

Kinnistuga piirneb elektriliin, mis võimaldab ampritasu põhist liitumist elektrivõrguga.

Vee-ja kanalisatsiooni liitumine tuleb rajada. (Kopli külas asuvale Ülase tee 19a kinnistule on võimalik ehitusõigust kavandada vaid vee- ja kanalisatsioonivarustuse lahendamisel ühisvõrkude baasil. Kinnistu asub ühisveevärgi ja –kanalisatsiooniga liitumise kohustusega alal ning detailplaneeringuga on vajalik kavandada kinnistu liitumine vee- ja kanalisatsioonitrassidega. Liitumiseks vajalikud tehnilised tingimused väljastab võrguettevõtja (AS Elveso).

Ligipääs kinnistule avalikult teelt.

Põhja suunast piirnevale kinnistule on detailplaneering kehtestatud (DP0904), mille kohaselt jagatakse maatulundusmaa kinnistust välja elamumaa kinnistud uute elamisühikute rajamise eesmärgil ning moodustatakse neid teenindav transpordimaa kinnistu. Samuti moodustatakse elamumaa kinnistud olemasolevate hoonete ümber ning üldkasutatav haljasala- ja parkmetsamaa kinnistu. Määratakse ehitusõigus ja hoonestustingimused, lahendatakse juurdepääs ja tehnovõrkudega varustamine ning haljastus.

Kilomeetri raadiuses asub toidupood, Lagedi lasteaed ja Lagedi põhikool. Lagedi rongipeatus asub kinnistult kahe kilomeetri kaugusel, kust rongisõit Ülemistele kestab kaheksa minutit. Autosõit Ülemistele kestab ca 15 minutit.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).