Hind
348 000 €
Ruutmeetrihind
4 128,11 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 84.30 m2

Asukoht

Aadress: Volmre tn 33, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 10526 / 842534034539995100
Pindala: 84.30 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 3
Rõdu suurus: 6.40 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2022
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:101:4802
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 3

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

HOONE
Vikimõisa elamurajooni on arendanud väga hinnatud ja kiidetud Kaamos kinnisvara.
Uueväärne korter, avara elamispinnaga 84,3m² paikneb hoone kõrgel esimesel korrusel. A- energiaklassi kandev hoone valmis 2022 aasta lõpus. Vaivundamendile ehitatud hoone fassaadi katab puidu ja krohvi viimistlus. Korterite vahelaed on monteeritavatest raudbetoonpaneelidest ning siseseeinad on suurepärase müraisolatsiooniga (seinte paksus 240mm).

KORTER
Üliselt saab korterit iseloomustada kui väga valgusküllast ja super hea plaeeringuga kodu, kus on mõeldud ka väikseimate mugavuste peale.
Korteri koosseisu kuulub esik (9,5m²), avatud köök- elutuba (32,1m²), ruumikas walk-in garderoobiga magamistuba ( 19,3m²), avar dušhiruum-WC (5,3m²), majapidamisruum (2,9m²) ja eraldi WC (2,2m²).

Korteri siseviimistluseks valitud premium paketti on täiendatud erilahendus mööbliga ja lahendustega märgade ruumide osas.
Esikus on mahukas ja stiilne tumendatud klaasiga garderoobikapp.

Ruumikas elutoas on avarad aknapinnad ning pääs päikeselisele rõdule (6,4m²). Köögimööbel on eritelimus firmast a-ruut ning lisaks hästi läbimõeldud asetusele mahutab endas ka “pocket kappi” kuhu on peidetud kohvimasin, mikrolaineahi jm). Köögitehnika seadmed (induktsioonpliit, külmkapp, kubu, praeahi) Elektrolux.
Premium magamistoas on kõrged laed, mahukas gardroobikapp ning eraldi väga mahukas ja kvaliteetne walk-in gardeoob.
Väiksem magamistuba on valgusküllane ja mahutab endas lahtikäiva diivanvoodi (160×200) ning eraldi seisva garderoobikapi.

Dusśíruumi muudavad elegantseks Itaaliast tellitud suures mõõdus seinaplaadid, sissehitatud seinaniśid, peidetud valgustus ja Hansgrohoe sanitaartehnika. Majapidamisruumis on samuti hästi läbimõeldud eritellimusmööbel ning peidetud pesumasin.
Korteri sisekujundus ja materjalid on valitud eeskätt kvaliteeti silmaspidades. Kogu korteris on kõrged 2,8m laed, mis lisavad interjöörile avatust ja ruumikust.

Korteri põrandaid katab kvaliteetne kalasaba mustriga tammeparkett, eritellimusel valmistatud magnetlukkudega vaikselt sulguvad siseuksed. Lõpliku viimistuse annab interjöörile alati valgustite ja kanga valik. Disainvalgustid on valitud Ideal Lux esindusest ning kõiki korteri avaraid aknaid katavad kahekordsed naturaalest tekstiilist kardinad. Walk- in garderoobis tagab privaatsuse ja vajadusel ööhämaruse voldikkardinad.

KÜTE JA VENTILATSIOON
A- Energiaklassi hoone tagab väga madalad majanduskulud (suvel 120-130€, talvel 200- 250€) kütteenergia tagab lokaalne gaasiküte ning samuti on vannitubades vesipõrandküte, osaliselt tagab looduslikku energiat hoone katusel paiknevad päikesepatareid. Värske õht tagab korteris sundventilatsioon, mis on lahendatud kõrge energiatõhususega korteripõhise seadmega.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri hinna sisse kuuluvad üks parkimiskoht ning panipaik (2.7m²) hoone soklikorrusel.

ASUKOHT
Volmre 33 hoone on Vikimõisa arenduse teise etapina valminud hoone, mis paikneb tupiktänava lõpus, ning on ainuke maja, mille taha jääb metsaala ning see tagab kauni ja privaatse vaate ka rõdult, millele paistab nii päeva kui õhtu päike.
Elamurajoonis tagab privaatsus ka seda piirav tõkkepuu. Läheduses kaunis matkarajad, kergliiklusteed, rand.
Läheduses Kakumäe Selver 850 m, Roc al Mare Kaubanduskeskus 2,7km, bussipeatus 1km, Tallinna kesklinna 15 min, Ülemiste Keskus 15 min.

Kvaliteetne ja ruumikas korter sobib isikutele, kes eelistavad enda kodu ümber rohelust ja rahulikumat keskkonda, kus lähedal on väga hästi väljakujunenud infrastruktuur.

Oled oodatud korteriga tutvuma!

LUXUM Real Estate on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).