Hind
14 900 €
Ruutmeetrihind
190,78 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 78.10 m2

Asukoht

Aadress: Petseri tee 27, Meremäe küla, Setomaa vald, Võru maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 10449 / 939853949111430000
Pindala: 78.10 m2
Tubade arv: 4
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 46002:003:0258
Ehitise materjal: Paneel
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

KORTER
Müüa avar ja valgusküllane 4-toaline remondijärgus korter Setomaa vallas, Meremäe külas. Korter paikneb 3-korruselise korterelamu teisel korrusel ja aknad avanevad mõlemale poole maja.
Korteri koosseisu kuulub esik,köök,neli tuba,wc,dussiruum ja kaks rõdu. Korteri juurde kuulub keldriboks.Korteris on alustatud täielik renoveerimine. Hetkel on ära vahetatud kogu torustik ja enamuste ruumide seinad ette valmistatud. Wc on kasutusvalmis, ainult boileri koht veel täita.

MAJA
Majas tegutseb korteriühistu. Ühistul laene ei ole. Remondifondi hetkel ei korjata. Katus on vahetatud. Rahulikud naabrid. Maja ümbrus haljastatud.

KÜTE
Kortermajas on keskkütte süsteem, mis kütab tervet maja. Ühiselt ostetakse talvepuud, mille kulu on 7 kuu peale jagades umbes 100 euri kuus. Ostmist korraldab maja ise. Korteril on kohustus talvekuudel 2 korda kuus ise kütta või on võimalik palgata keegi teine seda tegema.Maja hoitakse alati soe!

PARKIMINE
Parkimiskohad maja ees ja taga.

ASUKOHT
Asukoht on rahulik ja looduslähedane. Jalutuskäigu kaugusel asub Meremäe kool ja bussipeatus.Kooli juures tegutseb ka lasteaia liitrühm.8 km kaugusel on Obinitsa Coop ja 12 km kaugusel Vastseliina Coop. 2 korda nädalas käib kauplus-auto.Lähim perearst asub Vastseliinas. Umbes 1 km kaugusel on Hilläkeste järv, kus väga hea ujumiskoht.

Võimalik ka vahetus korteriga Tallinnas pluss kompensatsioon

Helista, kirjuta, tule vaata üle!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).