Via Baltica Logistikakeskus ühendab Euroopaga!

2006 a suveks on valmimas Pärnu mnt äärde, mis on seni Eesti tihedaima liiklusega, Via Baltica Logistikakeskuse esimene etapp.

Keskuse kaugus Tallinna piirist on vaid 4 km ja linna südamest 20 km. Logistikakeskus hõlmab endas 20 000 m2 laopindu ja 1000 m2 büroopindu. Teises järgus valmib lisaks esimesele etapile veel 10 000 m2 laopinda. Seega kasutatavat ruumi kokku kuni 30 000 m2.

Via Baltica Logistikakeskuse teeb atraktiivseks just selle hea logistiline asukoht enne Kanama viadukti, omades ühendust Paldiski ja Muuga sadamaga ning Tartu maanteega. Pärnu mnt äärsest alast on selle hea asukoha tõttu saamas ettevõtete lemmikpaik, kuhu tuuakse üle oma tootmis- ja laoüksused. On ju läheduses sellised kiiresti arenevad Tallinna eeslinnadnagu Saue, Saku, Keila ning rääkimata Tallinnast endast, mis loovad head võimalused ka ettevõtetele töötajaskonna leidmisel ja värbamisel.

Vanades tootmis- ja laohoonetes asuvatel ettevõtetel tekib raskusi tänapäeva nõuetele vastavate olme-, tootmis- ja laotingimuste loomisel, mistõttu on uue ehitise püstitamine märksa otstarbekam. Via Baltica Logistikakeskus on varustatud kõigi kaasaegsete kommunikatsioonide ja olmetingimustega, ladudes tagatakse temperatuur + 18 C.

Logistikakeskuse hinnad ja plaanid ning muu lähema info leiad www.logistikakeskus.ee