Elamurajoon, kus on kõigele mõeldud – Metsaveere!

Terviklikkus, “võtmed kätte” lahendused, mugavus ning lõpuni valmis ehitatud elukeskkond – need on põhilised võtmesõnad, mis iseloomustavad uut Metsaveere elamurajooni Saku vallas…

…Tallinna kesklinnast vaid 15 minuti autosõidu kaugusel.

Elamurajoone tekib Tallinnas ja selle lähiümbruses pidevalt juurde, kuid Metsaveere on klass omaette, sest tegemist on suurepärase projektiga, kus tõepoolest on kõigele mõeldud. Krundid suuruses ca 1300 – 1400 m2 müüakse koos majadega. Majade suurus on ca 120 – 175 m2 (suletud netopind), kus on spetsialistide poolt välja töötatud nii sise- kui ka välisarhitektuur ning muud tehnilised lahendused. Metsaveere elamurajoon on mõeldud inimestele, kes armastavad valikuvõimalusi, kuid samas soovivad kiire elutempo juures osta täispakett teenust.

Metsaveere on äärmiselt perekeskne elamurajoon, kuna sinna on planeeritud mänguväljak, lasteaed ning muud äriotstarbelised kinnistud, mis annavad kogu piirkonnale olulist lisaväärtust terviklikkuse saavutamisel.

Uue kodu ostmisel ja planeerimisel tuleb sul lähtuda enda ja oma pere vajadustest ja elustiilist. Kinnisvaramaakler on selles olukorras sinu parim nõuandja, kellega koostöös tuleb välja selgitada oma põhilised soovid ja vajadused uuele kodule. Vastavalt paika pandud kriteeriumitele oskab ta spetsialistina õigeid ja parimaid lahendusi välja pakkuda. Metsaveere elamurajooni puhul tähendab see eelkõige seda, et kui suurt maja sa soovid, millise vaatega jne. Siinkohal on koostöö maakleriga esmatähtis, sest tema tunneb projekti kõige paremini.

Metsaveere on eduka kolmikliidu 3 Elevanti (Uus Maa, Nordea ja SRV) neljas projekt. Kõik 3 Elevanti kolmikliidu partnerid on tugevad ja tunnustatud ettevõtted ning seisavad oma parima kvaliteedi tagamise eest! Usalda tugevaid!

Andrus Soonsein – Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuhi asetäitja, kinnisvarakonsultant
Mari Raus – Uus Maa Kinnisvarabüroo kinnisvarakonsultant